Cyberpunk 2077 DLC details worden pas na release bekendgemaakt

  Nog twee weken wachten en dan ligt eindelijk het langverwachte Cyberpunk 2077 in de winkels. Na de release komt er ook nog DLC uit, maar de plannen daarvoor worden pas op een later moment bekendgemaakt.

  Ontwikkelaar CD Projekt Red vraagt veel geduld van haar spelers. Cyberpunk 2077 had namelijk eigenlijk al in 2019 moeten uitkomen, maar werd later uitgesteld naar april 2020. De releasedatum werd vervolgens verschoven naar november en nu uiteindelijk 10 december. Twee weken voor release en met exemplaren in het wild lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat de game nog uitgesteld gaat worden.

  Na de release van Cyberpunk 2077 is de ontwikkelaar bovendien nog niet klaar met de game. Er is namelijk ook nog DLC gepland, maar wat daar de plannen voor zijn is nog niet duidelijk. De studio wilde het eigenlijk voor release bekendmaken, maar door alle ontwikkelingen heeft de Poolse ontwikkelaar besloten om die bekendmaking uit te stellen. Dat heeft CEO Adam Kicinski in een gesprek met aandeelhouders gezegd, volgens Video Games Chronicle.

  “Het initiële plan was om het voor de release te doen. Maar na het recente uitstel hebben we besloten om te wachten na de lancering, om spelers eerst de game te leveren en daarna pas te praten over toekomstige projecten. De bekendmaking komt dus na de release.”

  Adam Kicinski, CEO CD Projekt Red

  Wanneer is de DLC bekendmaking dan wel?

  Wanneer de onthulling vervolgens precies is, heeft Kicinski niet gezegd. In ieder geval zullen veel spelers ook uitkijken naar de DLC van Cyberpunk 2077, mits de game natuurlijk goed wordt ontvangen. CD Projekt Red heeft namelijk een goede track record als het aankomt op DLC. De uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine for The Witcher 3: Wild Hunt werden namelijk zeer goed ontvangen.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.