Borat gooit olie op het vuur rondom Giuliani

News
woensdag, 28 oktober 2020 om 9:30
borat 2f1603872963
In de nieuwe Borat-film op Amazon Prime Video zien we Rudy Giuliani, oud-burgemeester van New York City, in een controversieel moment. Nu heeft Sacha Baron Cohen, ofwel Borat, een video gepost rondom dit moment, waarmee hij olie op het vuur gooit.
Cohen kruipt via Twitter nog even in zijn Borat kostuum om een speciale boodschap aan alle kijkers te brengen. De boodschap gaat over het bijzondere moment van Rudy Giuliani, waarbij hij met zijn hand in zijn broek zit tegenover de 'minderjarige dochter van Borat'. Dit moment is wereldwijd opgepikt, omdat het de nodige controverse met zich meebrengt.
Cohen geeft in het filmpje aan dat hij 'de burgemeester en de actie wil verdedigen'. Wat hij echt doet is natuurlijk gewoon het promoten van zijn film, die nu op Amazon Prime Video te zien is. Daarbij gooit hij ook meteen olie op het vuur rondom de controversiële actie.

Nog geen legale actie vanuit Giuliani richting 'Borat'

Op dit moment heeft Giuliani nog geen stappen ondernomen richting Cohen. Er is daarbij voor zover bekend nog niet gedreigd met legale acties en of dat nog gaat komen is onbekend. Wel heeft Donald Trump, de president van de Verenigde Staten, zich al uitgelaten over Borat en noemt hem een engerd.