De Black Friday 2020 deals van Steam

News
dinsdag, 17 november 2020 om 16:00
3614684 generic steam logo promo1 2 thumb 2 featuref1622564017
De mooiste tijd van het jaar staat bijna weer voor onze deur. We hebben het hier niet over Sinterklaas of Kerst, maar Black Friday. Tijdens dit prijzenbonanza is het altijd tijd voor de beste aanbiedingen die je maar kunt vinden. Hier zetten wij alle Black Friday 2020 deals van Steam op een rij.
Natuurlijk willen Nederlanders altijd zo goedkoop mogelijk winkelen met de beste deals. Daarom is Black Friday 2020 niet weg te denken dit jaar. Op 27 november zal de pret losbarsten met veel kortingen, verspreid over vele websites en winkels. Black Friday is van origine een Amerikaanse traditie die we maar al te graag overnemen hier in ons kikkerlandje.
Steam biedt eigenlijk altijd wel deals aan, maar op het moment zijn er nog geen Black Friday 2020 deals te vinden op Steam. Zodra de Black Friday deals van Steam live gaan, kun je deze hieronder vinden. Dit artikel wordt geüpdatet op het moment dat de eerste deals verschijnen. Dit zal tot en met Black Friday zelf bijgewerkt worden. Nieuwe pagina's worden dikgedrukt weergegeven.

Black Friday 2020 overzicht van Steam

black friday 8129f1605602293

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving begint in de Verenigde Staten Black Friday. Op deze dag delen winkels reusachtige kortingen uit, een traditie die in Europa sinds een aantal jaren geleden ook populair is. Veel winkels (en vooral ook webshops) strooien dan ook al vroeg met kortingen.
Dit jaar is Black Friday op 27 november en dat betekent dat halverwege november alweer uitgekeken kan worden naar de beste aanbiedingen. Winkels beginnen vaak vroeger of gaan later door. Cyber Monday volgt traditioneel gezien ook nog op de maandag na Black Friday. Dit jaar is dat op 30 november.
Check hier ons overzicht met de Black Friday-deals voor andere webshops en platformen.