Bang & Olufsen kondigt eerste en revolutionaire gaming koptelefoon aan

News
dinsdag, 30 maart 2021 om 18:00
2021 bangolufsen beoplay portal 24f1616769158
De markt van gaming headsets kent al een flink aantal grote en bekende namen. Daar komt er nu alleen nog eentje bij, want het Deense Bang & Olufsen kondigt haar eerste gaming koptelefoon aan, die de markt flink op zijn kop kan zetten.
De meeste gaming headsets zijn puur gericht om te gebruiken achter je televisie of monitor en hebben veelal een opvallend uiterlijk. En dat is vaak niet een ontwerp dat je graag wil dragen in het openbaar. Binnenkort komt daar verandering in, want Bang & Olufsen betreedt nu de markt met haar eerste gaming koptelefoon.
In tegenstelling tot andere headsets is de Bang & Olufsen Beoplay Portal alleen niet puur gericht op gaming. Dankzij de active noise-cancelling en het stijlvolle design kan je de koptelefoon namelijk even makkelijk gebruiken in het openbaar vervoer alsook tijdens een potje gamen. Dat legt Dorte Vestergaard, de directeur van Bang & Olufsen On-The-Go categorie, uit.

Bang & Olufsen en Xbox slaan de handen ineen

Naast de gemakken van een ANC koptelefoon, heeft de Beoplay Portal namelijk alle features die je maar kan wensen als een gamer. Zo maakt de headset gebruik van Dolby Atmos voor indrukwekkende Surround Sound, heeft het een onzichtbare boom arm microfoon en een accuraat geluid om je tegenstanders aan te horen komen.
Om een revolutionaire gaming headset op de markt te brengen, heeft Bang & Olufsen samengewerkt met Xbox. De Beoplay Portal komt dan ook voort uit het Designed for Xbox-programma. Dat betekent dat je niet alleen de hele dag de koptelefoon draadloos kan gebruiken via Bluetooth 5.1, maar ook via Xbox Wireless voor een low latency-verbinding op de Xbox Series X en S en Xbox One consoles. De lange accu gaat daarnaast gepaard met een laag gewicht en comfortabel design, zodat je de koptelefoon urenlang achter elkaar kan dragen zonder problemen.
De Bang & Olufsen Beoplay Portal is wereldwijd beschikbaar vanaf 29 april voor 499 euro en is te verkrijgen in de kleuren Black Anthracite, Grey Mist en Navy.

Populair Nieuws