Amazon wil alle The Wheel of Time boeken omzetten naar de serie

News
zondag, 26 december 2021 om 9:30
the wheel of timef1630658787
Amazon wil alle veertien boeken van de The Wheel of Time franchise omzetten in de serie. Het eerste seizoen van The Wheel of Time kwam eerder dit jaar uit en is volgens Amazon een groot succes.
De boekenreeks van The Wheel of Time bestaat uit maar liefst veertien boeken. Amazon heeft aangegeven dat ze de volledige reeks wil omzetten naar de serie en dat de bijbehorende prequel ook bij Prime te zien zal zijn. Dit vertelde Vernon Sanders, Amazon Studios co-head of TV, in een interview met IGN.
Eerder dit jaar werd The Wheel of Time vernieuwd voor een tweede seizoen, nog voordat het eerste seizoen te zien was op Prime. Volgens Sanders komt dit door de sterke pitch van Judkins. De pitch was volgens Sanders zo goed dat ze het vertrouwen hebben dat de show veel liefde zal ontvangen.

Wheel of Time: een groot succes

Daarnaast vertelde Sanders dat de eerste drie afleveringen van de serie het “ontzettend goed” hebben gedaan. Sinds die afleveringen heeft de serie “een gigantische groei” doorstaan met “honderden miljoenen streams.” De eerste aflevering zal volgens Nielson 1,16 miljard minuten zijn bekeken.

Populair Nieuws