The Last of Us Part 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur, survival horror, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8

  The Last of Us Part 2 Artikelen

  Column: The Last of Us PS5 Remake is onnodig én gevaarlijk

  The Last of Us is een meesterwerk. Laten we niet om dat feit heen draaien, iets wat overigens ook voor deel twee geldt in mijn ogen. Je zou denken dat het nieuws van een The Last of Us PS5 remake dan ook voor gejuich zou zorgen, maar het tegenovergestelde is waar. Dit is precies waar ik en met mij ongetwijfeld vele anderen niet op zitten te wachten.

  5 LHBTI gamepersonages die barrières verbraken

  Met de komst van een transgender-optie in Hogwarts Legacy, wordt de representatie van LHBTI gamepersonages alsmaar groter. Vaak levert het negatieve reacties op op internet, maar voor de queer gemeenschap is deze representatie meer dan welkom. Welke gamepersonages hebben de basis gelegd voor LHBTI representatie in videogames? Wij hebben hiervoor een top vijf gemaakt.

  Top 10 beste games van 2020 - De pareltjes van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste games van 2020. Wij zetten de tien beste games van 2020 voor je op een rijtje.

  De top 10 beste game soundtracks van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game soundtracks van 2020. Wij zetten de tien beste game soundtracks van 2020 voor je op een rijtje.

  De top 10 beste personages van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game trailers van 2020. Wij zetten de tien beste personages van 2020 voor je op een rijtje.

  The Last of Us Part 2 Nieuws

  Komen Uncharted en God of War naar mobiel?

  Gaan we Uncharted en God of War in de toekomst op onze mobiel spelen? Als het aan Sony ligt blijkbaar wel. De techgigant heeft een vacature online geplaatst voor de leiding over de mobiele afdeling.

  Media Markt stunt met The Last of Us Part 2 deal

  Media Markt begint de dag goed vandaag. De winkelketen heeft namelijk een ongelofelijke The Last of Us Part 2 deal waarvan klanten vandaag kunnen profiteren. De bekroonde titel is nog maar 19 euro bij de winkel.

  Naughty Dog op zoek naar ontwikkelaar voor The Last of Us 2 multiplayer

  The Last of Us Part 2 is een intense singleplayer game, maar dat gaat zeker veranderen in de toekomst. Naughty Dog zoekt namelijk een ontwikkelaar voor een multiplayer modus voor de game.

  Neil Druckmann kan niet wachten om nieuwe Naughty Dog games te onthullen

  Neil Druckmann, de co-president van Naughty Dog, zegt dat hij niet kan wachten om nieuwe Naughty Dog games te onthullen, maar we nog wel geduld moeten hebben voor nieuwe aankondigingen.

  Fan maakt toffe supercut iconische PS4 karakters

  Met State of Play op donderdagavond is het tijd om alvast lekker in de sfeer te komen. Gelukkig heeft een PlayStation fan een toffe supercut gemaakt van alle iconische PS4 karakters.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.