Red Dead Redemption

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Rockstar North & Rockstar San Diego en uitgegeven door Rockstar Games & Rockstar San Diego

  9

  Red Dead Redemption Artikelen

  Deze klassiekers krijgen wij te zien op de next-gen

  Een heleboel ontzettend vette games werden over de laatste jaren een beetje vergeten door iedereen. Dit zijn spellen die iedereen eigenlijk wel gespeeld heeft of wilde spelen, maar eigenlijk na een tijdje niet meer genoemd werd. Voor de PlayStation 5 komt bijvoorbeeld een Demon’s Souls Remake uit, maar wat zijn nou nog meer vergeten klassiekers die we terug krijgen te zien op de next-gen consoles?

  De 100 beste games van het decennium – #30 tot en met #21

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 30 tot en met 21!

  10 beste PlayStation Now games die je móét spelen

  Sony trekt de stekker uit PlayStation Now voor de PlayStation 3, Vita, tv's en blu-rayspelers. Je hebt nog een paar maanden om de service te gebruiken op die platformen. Wij zetten tien PlayStation Now games op een rij die je absoluut gespeeld moet hebben.

  Top 10 VR games die een aanwinst zouden zijn

  De aanstormende trein die VR heet wijkt nergens voor uit. Alleen maar meer games worden gegrepen en krijgen een Virtual Reality versie. Maar welke titels zouden we graag in VR willen zien? Je leest het in deze top 10 VR games special!

  10 bijna perfecte games - Het beste van het beste

  Er zijn de afgelopen jaren veel goede games uitgebracht. Om de beste hieronder nog een keer te benoemen, schrijven wij over 10 bijna perfecte games die zijn uitgebracht. De ene game doet niet onder voor de ander, dus ons advies: speel ze vooral alle 10!

  Red Dead Redemption Nieuws

  Original Xbox backwards compatibility games onthuld door Microsoft

  De kogel is door de kerk. Er komen nieuwe original Xbox games naar de Xbox One toe. Via Xbox Backwards Compatibility brengt Microsoft 19 klassiekers naar de huidige generatie toe. De original Xbox backwards compatibility games komen later deze maand naar de consoles van Microsoft toe.

  GTA 5 mod die Red Dead Redemption toevoegt geannuleerd

  Vorige maand liet mod-groep .White bezig te zijn met een GTA 5 mod die de map van Red Dead Redemption moest toevoegen aan GTA 5. Na het uitbrengen van een trailer van de mod vorige week vrijdag, werd diezelfde dag nog bekendgemaakt dat het project gestaakt werd.

  Red Dead Redemption PlayStation Now nu verkrijgbaar

  Rockstars open wereld game Red Dead Redemption is nu verkrijgbaar via PlayStation Now, de service die je PS3 games laat streamen naar je PS4 of PC. Ook is de Red Dead Redemption DLC, Undead Nightmare, te spelen met PlayStation Now. De Red Dead Redemption PlayStation Now versie is alleen verkrijgbaar met een abonnement op PS Now.

  Red Dead Redemption PS4 versie bijna beschikbaar

  De Red Dead Redemption PS4 versie is bijna beschikbaar. De game komt dinsdag 6 december uit op Playstation Now. Het gaat om de Playstation 3 versie die gespeeld kan worden op de PS4 en PC.

  Red Dead Redemption 2 teaser getoond - update

  Een nieuwe Red Dead game is mogelijk op komst. Rockstar heeft op haar Twitteraccount een Red Dead Redemption 2 teaser geplaatst.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.