Pokemon GO Nieuws

  Pokémon GO ontwikkelaar hint naar eigen Augmented Reality-bril

  Games zijn tegenwoordig veel meer dan alleen ervaringen die zich op je TV of monitor afspelen. Verschillende ontwikkelaars, waaronder Niantic van Pokémon GO, werken steeds meer aan andere vormen, zoals Augmented Reality. De studio lijkt nu zelfs te komen met een eigen AR-bril!

  Microsoft Hololens brengt Pokémon GO de échte wereld in

  De Microsoft Hololens 2 is officieel op de markt. De trailer die we te zien krijgen over de nieuwe headset ziet er erg interessant uit met één zeer opvallende feature. Pokémon GO krijgt namelijk ondersteuning voor de nieuwe headset. De toekomst voor AR-games lijkt hierdoor wellicht te veranderen op een futuristische manier!

  Miljoenen Pokémon GO cheaters bestraft door Niantic

  Niantic heeft sinds het begin van 2020 maar liefst 5 miljoen Ingress, Harry Potter: Wizards Unite en Pokémon Go cheaters bestraft.

  Pokémon gaat donderdag de ruimte in

  Pokémon bracht recent via haar Twitter wel heel opmerkelijk nieuws naar buiten. Althans eigenlijk weten we nog niet helemaal precies wat het inhoudt en is het meer een spoiler, maar dat het uitzonderlijk gaat worden weten we wel. Ben jij een Pokémon-fan? Omcirkel donderdag 31 december dan alvast in je agenda, want dat belooft een bijzondere dag te gaan worden voor de Pokémon liefhebbers.

  Pokémon GO plannen voor januari 2021 onthuld

  Nu 2021 voor de deur staat, blikken sommige ontwikkelaars alvast vooruit. Zo ook Pokémon GO-maker Niantic. De studio heeft haar plannen aangekondigd voor de eerste maand van 2021 voor Pokémon GO.

  Grootste Pokémon Go update ooit aangekondigd

  In 2016 leek het soms wel of iedereen Pokémon aan het vangen was met Pokémon Go. Veel, vooral jonge mensen waren dag in dag uit opzoek naar die ene Pokémon. Anno 2020 is de grote trend rondom Pokémon Go wel voorbij, maar toch is het spel nog steeds erg populair. En krijgen we misschien binnenkort een comeback van ge game? Want de grootste Pokémon Go update ooit is aangekondigd.

  Pokémon GO verdient meer dan ooit

  Pokémon GO, het fenomeen van 2016, is inmiddels alweer meer dan vier jaar oud. Toch is de mobiele game nog steeds een grootverdiener voor ontwikkelaar Niantic. De game heeft in 2020 meer omzet gemaakt dan ooit tevoren.

  Pokemon GO door update niet meer te spelen op oudere smartphones

  Voor sommige gebruikers zal het binnenkort niet meer mogelijk zijn om Pokemon GO te spelen. Na de volgende update zal de game namelijk niet meer speelbaar zijn op oudere smartphones.

  Pokemon GO wordt aangepast voor thuisblijvers vanwege coronavirus

  Niantic maakt games waarbij spelers naar buiten moeten om van de functies van de game te genieten. Maar vanwege de corona-maatregelen is het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk thuisblijft. Om die reden past Niantic de game dus aan om ook vanaf thuis te werken.

  De Pokemon GO buddy feature gaat volledig op de schop!

  Het zal je niet verbazen dat Pokemon GO tot op de dag van vandaag ongekend populair is. In 2019 maakte de game een van haar meest succesvolle jaren door en nu, aan het einde van het jaar, is de volgende grote update onthuld. Het Pokemon GO buddy-systeem gaat volledig op de schop!

  Pokémon Go krijgt binnenkort een Augmented Reality multiplayer-modus

  Pokémon GO is nog steeds razend populair en ontwikkelaar Niantic blijft dan ook komen met nieuwe content voor de mobiele game. Binnenkort kunnen spelers zelfs op een nieuwe manier op avontuur gaan.

  Pokémon Go Halloween event voegt meerdere nieuwe monstertjes toe

  Pokémon Go is misschien wel één van de meest hype-games op het moment. Urenlang kun je je verliezen tijdens je zoektocht in de echte wereld, waar je talloze monstertjes kunt vangen. Tijdens het nieuwe Pokémon Go Halloween Event, wat op 17 oktober zal beginnen kun je meerdere nieuwe Pokémon vangen.

  Pokémon GO Gen 5 is live en brengt de Unova-regio met zich mee

  Dat Ash eindelijk een kampioen is geworden in de anime is reden voor een feestje en toevallig hangt zijn feest samen met de release van Gen 5 in Pokémon GO. De nieuwe update is gisteravond om 22.00 uur live gegaan en brengt veel nieuws met zich mee. Alle details over Pokémon GO Gen 5 vind je hier!

  Pokemon GO Gen 5 release is onthuld

  Binnenkort worden de Pokemon van Generation 5 toegevoegd aan de mobiele game. Ontwikkelaar Niantic heeft vandaag onthuld wanneer dit precies gaat gebeuren.

  Pokemon GO is sinds 2016 al ruim 1 miljard keer gedownload

  Het officiële Japanse Pokemon YouTube kanaal heeft met een video laten weten dat Pokemon GO al ruim een miljard keer is gedownload. Samen met de claim dat het spel ons dichter bij wereldvrede bracht dan alle andere pogingen is dit een enorme mijlpaal dat het mobiele spel heeft gehaald.

  Nintendo kondigt Pokémon Direct aan - Waarschijnlijk nieuwe Pokémon RPG

  Na de Nintendo Direct van februari 2019 komt er nu ook een Pokémon Direct op woensdag 27 februari om 15:00 uur. Deze presentatie zal ongeveer 7 minuten lang nieuwe informatie geven over Pokémon en zal waarschijnlijk een nieuwe Pokémon RPG bekendmaken.

  Pokémon GO Medallion laat je wisselen van team

  Op Niantics mobile game Pokémon GO kun je vanaf een volgende update gaan wisselen van team, dat door middel van een Team Medallion. Door het Team Medallion kun je de fout die je wellicht maakte tijdens het begin herstellen en dit keer wel met je vrienden een gym bestormen.

  Pokémon YouTubers onterecht geband vanwege verdenking van kinderporno

  Drie YouTubers die vooral bekend staan voor het maken van Pokémon gerelateerde video’s zijn recent onterecht geband van het platform. De reden hiervoor was dat bepaalde video’s gerapporteerd waren en verdacht werden van kindermisbruik. Inmiddels heeft Google toegegeven dat dit een fout was en hebben de YouTubers hun accounts weer terug gekregen.

  Pokémon Go Clamperl event vindt plaats op 23 februari

  Er staat ons weer een nieuw Pokémon Go event te wachten. Op zaterdag 23 februari begint het Pokémon Go Clamperl event. Clamperl is een van de laatste Pokémon uit Gen 3 die nog moet worden toegevoegd. Het evenement duurt maar drie uur.

  In de toekomst wellicht minder Pokémon GO Pokéstops door rechtszaak

  In Pokémon GO zitten de Pokéstops wereldwijd verspreid en vrijwel overal. Deze Pokéstops zitten zelfs op zoveel plekken, dat ze soms bij mensen op hun terrein geplaatst zijn. Inwoners bij wie Pokémon GO Pokéstops op hun privéterrein zitten hebben daarom een rechtszaak gestart.

  Pokémon GO Snapshot: met je favoriete Pokémon op de foto

  Het populaire telefoonspel Pokémon GO laat je Pokémon vangen in de echte wereld waarin we leven. Je ziet de Pokémon op je scherm verschijnen met de echte omgeving op de achtergrond, maar je kon nog niet met je Pokémon op de foto. Tot nu, want de Pokémon GO Snapshot brengt daar verandering in.

  Pokémon Go Lunar event staat in het teken van een stuiterbal

  Het Pokémon Go Lunar event van 2019 staat dit keer in het teken van een stuiterbal. Met stuiterbal bedoelen we de varkensachtige Pokémon Spoink. Het Chinese nieuwe jaar is namelijk gecentreerd rondom het varken, daardoor zal Spoink vaker te vangen zijn in het wild.

  Pokemon Go Sinnoh evoluties toegevoegd door Niantic

  Op de populaire mobile game zijn nu nog meer Pokémon Go Sinnoh evoluties toegevoegd door ontwikkelaar Niantic. Het gaat hierbij om Pokémon die geëvolueerd moeten worden met behulp van een Sinnoh Stone, die evoluties maakten hun debuut in Pokémon Diamond & Pearl.

  Pokémon GO Palkia vanaf vandaag in Raids verkrijgbaar

  In Pokémon GO gaat Palkia de Raids van de game versterken, dat kondigde Niantic aan in een bericht op de app. Met het beëindigen van het Hoenn-evenement is Palkia beschikbaar vanaf 29 januari tot en met het einde van februari. De legendarische Pokémon Heatran en Kyogre gingen hem voor.

  Pokemon Go Hoenn event gaat vanaf vandaag van start

  Het nieuwe jaar wordt in Pokémon Go afgetrapt met een nieuw evenement. Het Hoenn event in Pokémon Go is vanaf 15 januari 2019, vandaag, van start gegaan. Pokémon uit de derde generatie zullen vaker verschijnen in Pokémon Go. Daarnaast zijn er ook nog twee nieuwe Shiny Pokémon om te vangen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.