Minecraft Artikelen

  Top 5 beste crafting games volgens jullie

  Wij vroegen jullie welke crafting games jullie het beste vonden. Jullie hebben je stem laten horen en in deze special bespreken we dan ook de top 5 beste crafting games volgens jullie!

  Top 10 bekendste YouTube gamers

  Tegenwoordig wordt YouTube veel gebruikt, er staan dan ook miljoenen video's op. Van vlogs en pranks tot game video’s, het is er allemaal. Er zijn inmiddels honderden bekende gamende YouTubers. Om een goed overzicht te geven, hebben wij een lijst samengesteld van de tien bekendste Youtube gamers.

  De 7 Minecraft creative mods die je geprobeerd moet hebben

  Deze 7 Minecraft creative mods geven jou meer mogelijkheden op het gebied van creatieve gebouwen maken. Minecraft biedt natuurlijk al veel mogelijkheden op dat gebied, maar met deze mods zijn dat er nog meer. Check hier welke mods je geprobeerd moet worden.

  Top 5 beste Battle Royale games - The Hunger Games in spelvorm

  Je hebt er nog nooit van gehoord, of je hebt er al meerdere uren in zitten: Battle Royale games. Op de PC is het genre al immens populair. Er komen steeds meer Battle Royale games uit en ook zien we veel games waarin het een speciale modus is. Dit zijn de vijf beste Battle Royale games volgens ons!

  Tien beste laptop games - Hier raakt je laptop niet oververhit van!

  Veel mensen denken dat PC gaming draait om desktops met dure grafische kaarten, voor echte hardcore spelers. Dit ligt iets genuanceerder: er zijn namelijk veel mensen die gewoon spelen op een gemiddelde laptop. Voor deze groep gamers hebben wij de tien beste laptop games samengesteld. Kijk snel welke er in staan!

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  Top 10 Microsoft franchises - Welke is de beste?

  Microsoft heeft met de Forza franchise één miljard omzet gedraaid. De gamestudio heeft naast de racegame nog meer succesvolle franchises uitgebracht. XGN.nl stelt een top 10 van beste Microsoft franchises voor je samen.

  Minecraft Texture Pack Update - Alles wat je moet weten!

  De E3 is er niet alleen om nieuwe games aan te kondigen. Ook games die al een lange tijd met ons meegaan hebben updates nodig zoals Minecraft. Wij hebben alvast een voorproefje gekregen van de update die in de herfst uitkomt en alles wat je moet weten over de Minecraft Texture Pack update lees je hier!

  XGN Funda - Mooie Minecraft huizen waar je direct in wil trekken

  Games bieden een goede uitkomst om de echte wereld zo nu en dan te ontvluchten. Minecraft is een game waarbij de wereld waarin je jou begeeft soms mooier is dan de werkelijkheid. Omdat de meesten van ons niet in een riante villa wonen, zetten wij mooie Minecraft huizen op een rij, waar iedereen gelijk in zou willen trekken.

  Top 5 Gaming YouTubers met de meeste volgers

  Gaming in combinatie met YouTube wordt steeds groter. Deze grote groep ‘gamers’ neemt gameplay op en voorziet het van commentaar. Miljoenen fans kijken dagelijks naar hun idolen die games spelen dat onderhand een lucratieve business vormt. De top 5 Gaming YouTubers met de meeste volgers staan hier op een rijtje.

  Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

  Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

  Top 8 beste virtual reality games van het moment

  De Virtual Reality zit als middel om te gamen nog in de lift. Er komen wekelijks nieuwe ontwikkelingen voor het recent verschenen verschijnsel dat steeds meer opties bieden. Heb of ben jij van plan met de VR te spelen? Bekijk dan snel deze top 8 beste virtual reality games.

  De beste Halloween game content 2015 - De griezeligste uitbreidingen

  De griezeligste dag van het jaar staat weer om hoek en dat zien we ook zeker terug in games. Speciaal om deze dag waardig te spenderen hebben we hier een lijstje opgesteld met de beste Halloween game content 2015. Spookachtig gamen dus!

  De 7 beste Xbox One games voor kids

  De Xbox One is nu alweer net iets langer dan een jaar uit in Nederland en er is een hele hoop games om uit te kiezen. Maar welke van deze games zijn geschikt voor kinderen? Lees hier de 7 beste Xbox One games voor kids! Trouwens: volwassenen kunnen ook prima van deze games genieten.

  Top 5 cadeaus voor Pasen - easter eggs niet bij inbegrepen

  Aanstaande zondag is het Pasen en vieren we de opstanding van Jezus en eten we eieren. Maar we krijgen ook cadeautjes. Zodra we ontbeten hebben, hollen we naar de console of spelen we gezellig een spelletje met de familie. Wat is leuk om cadeau te geven op de Paasdagen? Wij helpen je in deze top 5 gave cadeaus voor Pasen.

  Eiffeltoren in Games - Vernietigd en opgehemeld

  Het grote fallussymbool van Frankrijk, de stalen compensatie van Gustave Eiffel, de Parijse Penis, de spatvlek van de Seine: we hebben het natuurlijk over de Eiffeltoren! Vandaag bestaat 'ie 126 jaar en schuifelen er 6 miljoen mensen per jaar doorheen. We keken naar de culturele impact van de constructie en presenteren hieronder de Eiffeltoren in games!

  Top 5 educatieve spelletjes - Games waar je slimmer van wordt

  Het is vandaag de dag van de leerplicht. We mogen dan wel een leerplicht hebben, maar er is één ding dat we nog altijd liever doen: Gamen. Gelukkig kun met de volgende educatieve spelletjes én leren én gamen!

  Minecraft mods - Zo vind je alle exotische dieren

  In Minecraft kun je werelden ontdekken en de dieren die daarin leven. Helaas zijn de dieren in de game vaak maar simpele dieren, zoals schapen en koeien. Maar, met verschillende Minecraft mods kun je nu allerlei nieuwe exotische dieren ontdekken.

  Top 5 beste PlayStation Vita games

  Jawel, we hebben weer een uitslag van de poll van afgelopen week. Toen konden jullie stemmen op de beste PlayStation Vita games! En we hebben een winnaar. Hier is de top 5 beste PlayStation Vita games!

  Selfies in GTA 5, Minecraft, Zelda en andere games!

  Selfies maken in games. Klik! Zo, dat staat op de gevoelige plaat. De hype van het het foto's van jezelf schieten heeft ook de videogame-industrie bereikt. Vanaf deze week kun je selfies gaan maken in World of Warcraft! Wil jij weten in welke games je nog meer selfies kan maken? XGN zette de toppers voor je op een rijtje.

  De 10 bestverkopende PS4 games in de PlayStation Store (2014)

  Download jij ook regelmatig een spelletje uit de PlayStation Store van de PS4? Sony heeft een lijst bekendgemaakt met de tien bestverkopende PS4 games vorig jaar. Ben jij ook zo benieuwd welke game het meest gedownload is in 2014? Opvallend dat er geen downloads only in staan, maar enkel games die ook fysiek verkrijgbaar zijn!

  Top 5 beste handheld games

  Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je zit in de trein en verveelt jezelf het apenzuur. Wat doet een gemiddeld persoon dan? Inderdaad! Die pakt zijn telefoon of handheld erbij en gaat gezellig een spelletje spelen! Wat zeg je? Welke games voor onderweg je het beste kunt spelen? We hebben de top 5 beste handheld games op een rijtje gezet.

  Minecraft PlayStation Vita Edition Review - Lekker overal Minecraft spelen!

  We hebben inmiddels meer handen nodig om alle versies van Minecraft op te kunnen tellen, want na de PC-release is de game naar bijna alle denkbare platformen gekomen. Daar mag deze Minecraft PlayStation Vita Edition nu bijgevoegd worden, en daar zijn we erg blij mee: Minecraft on the go is een van de beste manier om de game te spelen.

  Minecraft (PS4) Review

  Na vijf jaar is het blokkenspel Minecraft uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het spel heeft een jaarlijks terugkerende beurs, meer dan 54 miljoen verkochte kopieën en de ontwikkelaar van het spel is inmiddels zelfs overgenomen door Microsoft, waarbij een bedrag van tweeëneenhalf miljard dollar is gemoeid. De hamvraag is nu: boeit Minecraft ook nog op de PlayStation 4?

  Top 10 beste aankomende gamefilms

  Games worden tegenwoordig steeds mooier en lijken steeds meer op films. Er worden een hoop gameseries speciaal verfilmd om ook filmliefhebbers aan te spreken. Er staan er best een hoop op de agenda, dus vroegen we in de poll op welke gamefilms jullie zitten te wachten. Hier de top 10!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.