Minecraft

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Switch & PC

  Genres: Massive multiplayer

  Gemaakt door Mojang en uitgegeven door Mojang

  8.5

  Minecraft Artikelen

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Top 10 beste co-op games voor PS5 en PS4 - Perfect voor Valentijnsdag!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden of je geliefde erbij voor de top 10 beste PS5 en PS4 co-op games!

  ThomasTheSapling in Minecraft Bed Wars breekt ons! - XGN Battle S3 #4

  We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen 3 van de videoreeks gaan we deze keer niet met één, maar twéé influencers de strijd aan. In de vierde video schakelen we door naar ThomasTheSapling die ons meeneemt in de wereld van Minecraft. Hoe dat afloopt wil je natuurlijk niet missen!

  Wat houdt games als WoW en LoL zo populair?

  De wereld van gamen is over de afgelopen decennia ongelofelijk veel veranderd. Zowel de games zelf als de manier waarop het gespeeld wordt is heel erg anders geworden. Toch zijn er een aantal games die het voor elkaar krijgen door al die veranderingen heen veel gespeeld te blijven worden, zoals World of Warcraft (WoW) en League of Legends (LoL), maar hoe kan dit nou eigenlijk?

  De 5 populairste games voor streaming in 2020

  2020 was een beetje een vreemd jaar voor gamers. Veel spellen werden uitgesteld wegens de pandemie en daarom kregen we dit jaar minder dan gehoopt. Maar vanwege diezelfde pandemie zaten we allemaal een stuk meer thuis op de bank en dus ook meer te gamen en ook een heleboel meer streams te kijken. Een aantal spellen werden echt opgeblazen in 2020, waar een aantal spellen hun troon behielden. Vandaag gaan wij langs vijf spellen die dit jaar heel erg veel gestreamd werden.

  Minecraft Nieuws

  GTA 6 trailer haalt nieuwe mijlpaal, maar record is nog ver weg

  Het was natuurlijk te verwachten dat de trailer van GTA 6 heel populair zou zijn. Al vrij snel ging hij richting een record van hoe vaak een YouTube-video binnen 24 uur bekeken was. Nu haalt hij een grote mijlpaal binnen de meest bekeken game-trailers ooit.

  Minecraft krijgt een enorme gratis Dungeons & Dragons update

  Dungeons & Dragons wordt steeds populairder en verschijnt dan ook vaker in andere media. Zo hebben Mojang en Wizards of the Coast een enorme Dungeons & Dragons update voor Minecraft aangekondigd, die ook nog eens helemaal gratis is.

  Update - Populaire game weer te spelen op Nintendo Switch

  Er zijn weinig games zo geliefd als Minecraft. De game draait al een decennium mee, maar wordt nog elke dag door talloze fans gespeeld. Maar wie dat graag op de Switch deed heeft nu een probleem.

  Minecraft krijgt dit jaar een gloednieuwe feature

  Aan de basis is Minecraft in het ruimte decennium dat de game bestaat maar weinig veranderd. Maar de vele trouwe spelers kunnen nog altijd nieuwe features verwachten. Zo kun je in de loop van dit jaar de archeoloog uithangen in de game.

  Xbox-baas: “Call of Duty moet als Minecraft worden”

  Hoewel er af en toe wat missers in de franchise voorbij komen, is de Call of Duty franchise elk jaar weer razend populair. Mogelijk wordt de franchise binnenkort eigendom van Microsoft via hun geplande overname van Activision Blizzard. Als dat doorgaat heeft Xbox bijzondere plannen met de reeks.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.