Kingdom Come Deliverance Artikelen

  Reageer en Win - Kingdom Come: Deliverance pakket

  We hebben deze week weer een gave prijs in de Reageer en Win. Namelijk een goodie pakket van Kingdom Come Deliverance met daarin een beeldje, een puzzel en nog veel meer hebbedingetjes.

  Dieren doden in games - soms ontkom je er niet aan

  Soms is het een kwestie van doden of gedood worden. Hoe schattig het beestje dat je tegenover je hebt er dan ook uitziet, het zou zomaar kunnen dat er achter dat schattige smoeltje een flinke rij tanden schuilt. Dit is de lijst over dieren doden in games, ongeacht hoe lief ze er uitzien!

  Kingdom Come Deliverance combat guide - En garde!

  De RPG Kingdome Come Deliverance kwam alweer een paar weken terug uit en houdt veel gamers zoet. Mocht je net als ons problemen ondervinden in de eerste paar uur van de game omdat de Kingdom Come Deliverance combat redelijk ingewikkeld is, dan zal je zeker wat hebben aan onze guide daarvoor!

  Kingdom Come Deliverance armor - Alles over de nuttige bepantsering!

  Als zoon van een smid ben jij als Henry in Kingdom Come: Deliverance bekend met armor. Zonder fatsoenlijke uitrusting is een ridder immers weinig meer dan een zak vlees waar je makkelijk in kan prikken. In deze Kingdom come Deliverance armor special, vertellen we alles wat je moet weten over uitrusting.

  Kingdom Come Deliverance tips - De middeleeuwen zijn al zwaar genoeg

  Het leven van een simpele burger in Tsjechi√ę omstreeks 1400 is niet gemakkelijk. In Kingdom Come: Deliverance stap je in de stuntelige schoenen van luilak Henry, dus daar waar mogelijk is een duwtje in de goede richting best welkom. Wij geven je daarom ook een aantal Kingdom Come Deliverance tips om je op weg te helpen!

  Kingdom Come Deliverance tutorial - Een goed begin is het halve werk!

  Wie in de schoenen van smidszoon Henry stapt in Kingdom Come: Deliverance, komt erachter dat hij niet de snuggerste is. Om ervoor te zorgen dat je Henry binnen no-time net zo slim hebt gemaakt als jijzelf, hebben we deze Kingdom Come Deliverance tutorial voor je gemaakt!

  Kingdom Come Deliverance Review - Ten onder aan eigen ambitie

  Kingdom: Come Deliverance drijft ons tot waanzin. In potentie is dit een van de mooiste rollenspellen aller tijden, maar in de huidige vorm weet dit ambitieuze Kickstarter-project niet boven de middelmaat uit te stijgen. Waarom, dat lees je in deze Kingdom Come Deliverance review.

  Kingdom Come Deliverance release - Interview met Joanna Nowak

  We hebben er een tijdje op moeten wachten maar 13 februari was dan eindelijk de Kingdom Come Deliverance release. Het spel speelt zich af in de middeleeuwen en probeert een zo accuraat mogelijk beeld te schetsen van het tijdperk. Hiervoor schakelde ontwikkelaar Warhorse een aantal historici in, waarvan wij iemand hebben mogen interviewen!

  Kingdom Come Deliverance release - Vijf dingen die je moet weten

  Het duurt niet lang meer voordat de Kingdom Come Deliverance release daar is. Natuurlijk kun je niet onvoorbereid de game in gaan en daarom hebben we vijf dingen die je moet weten voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste medieval games

  Zie je het al voor je? Zittend op je paard, dwalend van burcht naar burcht, totdat een bandiet je plots een halt toeroept en met zijn zwaard op je af stormt. Een typische situatie in de middeleeuwen. Ter ere van de release van de middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance lichten we daarom de top 10 beste medieval games uit.

  Valentijnsdag tips 2018 voor hem - Wat attent!

  Nog een paar dagen en het is alweer 14 februari. De dag waarop je extra in de buidel tast om aan jouw geliefde te laten zien dat je attent bent. Om alle vrouwen een paar tips te geven, zetten we voor jou de top 10 valentijnsdag tips 2018 voor hem op een rijtje!

  Wallpaper Pick februari met Black Panther en Shadow of the Colossus!

  De kortste maand van het jaar is aangebroken. Dat betekent dat het tijd is voor een nieuw achtergrondje op je computer, maar je kunt er dus iets minder lang van genieten deze keer. Wacht dus niet te lang en kies hier een nieuw plaatje voor deze maand in de Wallpaper Pick februari!

  Kingdom Come Deliverance Preview - Laat het koninkrijk maar komen!

  Inbreken, jatten en mensen afmaken. Al dit middeleeuwse genot is vanaf februari voor iedereen toegankelijk, maar wij kregen alvast een voorproefje tijdens de Kingdom Come Deliverance preview in Hever Castle in Kent!

  Aan de slag met de Kingdom Come Deliverance hands-on [Gespeeld op gamescom 2017]

  Kingdom Come Deliverance is een aankomende RPG die zich onderscheidt van veel andere games in het genre door een historische accuraatheid van de bovenste plank. Wij gingen op gamescom aan de slag met een nieuwe Kingdom Come Deliverance hands-on. Lees er hier alles over!

  De Kingdom Come Deliverance gameplay features [Gespeeld op E3 2017]

  De RPG Kingdom Come Deliverance is al jarenlang in productie, maar vanaf volgend jaar mogen we eindelijk met de game aan de slag. Op E3 hebben wij deze titel al even kunnen checken en alles over de Kingdom Come Deliverance gameplay lees je in dit artikel.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.