Grand Theft Auto VI

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games

  Grand Theft Auto VI Artikelen

  Column: De GTA 6 release duurt nog jaren en dat is oké

  GTA 6 is net als de mist: ongrijpbaar en mysterieus. Al jaren wordt er gespeculeerd over een vervolg op GTA 5 en dat is natuurlijk logisch. Het vorige deel kwam immers bijna acht jaar geleden uit en dus zijn fans hongerig voor de GTA 6 release. Toch ben ik van mening dat die nog wel enkele jaren van ons verwijderd is en dat is helemaal prima.

  Alle GTA 6 geruchten uit 2021 op een rijtje

  Dit jaar wordt Grand Theft Auto alweer acht jaar oud en nog steeds heeft Rockstar Games nog niets officieel onthuld over het langverwachte vervolg: GTA 6. Over de jaren zijn er alleen wel al tal van geruchten opgedoken, waarvan ook alweer flink in 2021. De geruchtenmolen staat niet stil en dus zetten we alle GTA 6 geruchten uit 2021 op een rijtje.

  GTA 6 release - Wanneer komt de game volgens de redactie uit?

  De volgende release van Rockstar Games wordt volgens veel geruchten Grand Theft Auto 6. Op het internet gonst het van de 'details' die een aankomende de GTA 6 release voorspellen, maar nog niets is zeker. Wij doken de redactie in en vroegen wanneer de game volgens de redactieleden uitkomt.

  5 PlayStation 5 Limited Editions die we willen zien

  Eind januari verscheen op XGN het artikel ‘5 Nintendo Switch Limited Editions die we willen zien’. Dit artikel kwam tot stand omdat Nintendo eerder zelf al met een Mario en Monster Hunter Rise editie kwam. Op dit moment is naast de Nintendo Switch de PlayStation 5 erg populair en hoe vet zou het zijn als Sony daar een aantal Limited Editions vanuit zou brengen? Wij blikken alvast voorruit en hebben daarom bij deze vijf PlayStation 5 Limited Editions die we willen zien!

  Top 5 grootste GTA 6 gameplay geruchten op een rij

  Er gaat geen week voorbij waarin we onze gedachten niet laten afdwalen naar de mogelijkheden die GTA 6 ons kan voorschotelen. De game, waarvan we sinds 2020 weten dat die daadwerkelijk in ontwikkeling is, gaat nog in veel mysterie gehuld. Toch zijn er wel al veel geruchten (en leaks) die ons lekker maken voor wat we mogen verwachten. Of de geruchten nou kloppen of niet; dit zijn de vijf GTA 6 gameplay geruchten waar we geen nee tegen zeggen.

  Grand Theft Auto VI Nieuws

  Gerucht: GTA 6 gaat cryptocurrency systeem introduceren

  Volgens game-insider Tom Henderson is er nieuws dat de next-gen game GTA 6 een cryptocurrency systeem gaat instellen. Hiermee worden spelers beloond met bitcoin in plaats van contant geld na het behalen van een missie.

  Gaat GTA 6 Fortnite Battle Royale achterna?

  Een nieuw GTA 6 gerucht stelt dat de nieuwe open-world game van Rockstar Games mogelijk een bekende feature van populaire battle royale-game Fortnite overneemt. Een post die door Reddit-gebruiker Mendax42 werd opgeslagen stelt dat Rockstar Games mogelijk gebruik gaat maken van de "live events" waarmee Epic Games Fortnite constant in de kijker speelt.

  GTA 6 komt niet in 2021 uit maar mogelijk 2023

  Take-Two de uitgever van een groot aantal games, waaronder GTA heeft vandaag de financiële resultaten van 2021 onthuld en verteld hierbij ook het plan in de periode van nu tot en met maart 2022 en hoe het bedrijf ruim 21 games wil uitbrengen in deze tijd. Helaas zit Grand Theft Auto 6 hier niet tussen. GTA 6 komt dan ook niet in 2021 uit, maar mogelijk wel in 2023.

  GTA 6 map gelekt met Vice City erop

  Fans kijken reikhalzend naar GTA 6 uit, maar er is nog geen officiële informatie onthuld - inclusief een setting. Mogelijk weten we nu wel waar de game zich gaat afspelen, want er is nu een map gelekt met Vice City erop.

  'GTA 6 is bijna af volgens vacature'

  Een nieuwe week betekent weer een nieuw gerucht rondom GTA 6. Deze week is dat niet anders, maar betreft het wel een gerucht van enorme omvang. De game zou namelijk bijna klaar zijn als we een vacature mogen geloven (via Charlie Intel).

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.