Cyberpunk 2077 Nieuws

  CD Projekt RED heeft nog een rechtszaak aan de broek voor Cyberpunk 2077

  De gifbeker moet helemaal leeg voor Cyberpunk 2077. Ondanks een uitgebreide verontschuldiging van CEO Adam Kicinski heeft uitgever en ontwikkelaar CD Projekt RED nu nog een rechtszaak aan de broek.

  Cyberpunk 2077 was volgens ontwikkelaars nog niet klaar voor release

  Eén van de grootste teleurstellingen van 2020 is volgens velen Cyberpunk 2077. De game heeft veel problemen en volgens de ontwikkelaars binnen CD Projekt RED was de game nog helemaal niet klaar voor release.

  Cyberpunk 2077 PS4-patch onderweg, PS5-versie halverwege 2021

  Cyberpunk 2077 heeft op zijn zachtst gezegd de verwachtingen niet waargemaakt. Ontwikkelaar CD Projekt Red is zich daar goed van bewust en werk met man en macht om de game te repareren en bugvrij te maken. Een nieuwe pagina op de website van de game toont dat een PS4-patch onderweg is en geeft daarbij de roadmap aan met verdere patches en de release van de PS5 en Xbox Series X versies.

  Poolse consumentenbond start onderzoek naar Cyberpunk 2077

  Het slechte nieuws voor CD Projekt RED houdt voorlopig nog niet op. De studio is al aangeklaagd voor de release van Cyberpunk 2077 en moet binnenkort in de rechtszaal verschijnen en nu komt er ook nog een onderzoek van de Poolse consumentenbond bij.

  Cyberpunk 2077 verliest 79 procent spelers op Steam

  We weten allemaal dat Cyberpunk een zeer lastige start heeft gehad. Met schrikbarend veel bugs en zelfs een onspeelbare versie op de PS4 en Xbox One kan het gelukkig alleen maar beter worden in de toekomst van Cyberpunk 2077. Is dit alleen wel nog te redden? Op Steam heeft Cyberpunk 2077 namelijk al 79 procent van zijn spelers verloren in de eerste twee weken.

  'Sony is woest op CD Projekt Red om Cyberpunk 2077 refunds'

  De release van Cyberpunk 2077 was niet echt een succes. De game kampt tot de dag van vandaag met talloze bugs en de PlayStation 4 en Xbox One versies zijn van vele mindere kwaliteit dan beloofd werd. Een anonieme ontwikkelaar bij CD Projekt Red is nu uit de school geklapt en meldt 'dat Sony Japan woedend op CD Projekt Red is' om de vele refunds voor de game.

  CD Projekt RED zal zich 'krachtig' gaan verdedigen in Cyberpunk 2077 rechtszaak

  De release van Cyberpunk 2077 is voor veel spelers niet geworden waar ze op hadden gehoopt. Ontwikkelaar CD Projekt RED is nu zelfs aangeklaagd door een groep aandeelhouders, maar de studio geeft nu aan zich krachtig te gaan verdedigen in de rechtszaal.

  Eerste gratis Cyberpunk 2077 DLC komt begin 2021

  Spelers die momenteel wel genieten van Cyberpunk 2077 hebben goed nieuws gekregen van CD Projekt RED. De ontwikkelaar geeft nu namelijk aan dat de eerste gratis DLC voor de game begin 2021 zal verschijnen.

  Cyberpunk 2077 patch fixt save data problemen

  Cyberpunk 2077 heeft een nieuwe hotfix uitgerold die weer een aantal problemen moet verhelpen. De ervaring in Night City moet zowel op PC als consoles een stuk beter zijn dankzij hotfix 1.06. Deze zorgt er onder andere voor dat de console versies van de game minder vaak crashen en dat PC-spelers geen last meer hebben van een bug die save data crasht.

  YouTuber speelt Cyberpunk 2077 op Switch

  Cyberpunk 2077 een game die voor alle platformen behalve de Switch uitgekomen is. Toch is het een YouTuber gelukt om de game op de Switch te spelen. Op zijn YouTube kanaal vertelt hij hoe hij dit voor elkaar bokste.

  Wordt Cyberpunk 2077 ontwikkelaar voor de rechter gesleept?

  Cd Projekt RED heeft niet bepaald haar beloftes waargemaakt als het aankomt op Cyberpunk 2077. Waar de game gouden bergen beloofde, is het jammer genoeg een aaneenschakeling van bugs en crashes. Het fiasco is voor de Cyberpunk 2077 ontwikkelaar nog niet klaar, want verschillende partijen overwegen nu naar de rechter te stappen.

  Sony geeft toch refunds voor Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077 is sinds 10 december uit, maar werkt niet zoals de game zou moeten. Vooral de PlayStation 4 en Xbox One gebruikers hebben problemen met de game. Gamers konden via Sony eerder geen geld terug krijgen, maar nu biedt Sony toch refunds aan via een speciale link.

  'Kosten voor patches Cyberpunk 2077 irrelevant'

  Cyberpunk 2077 is eindelijk uit, maar leidt tot frustratie bij veel gamers. De game heeft namelijk de nodige problemen in de vorm van bugs en glitches. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft nu aangeven alle fouten in de game te patchen, koste wat het kost.

  Speler krikt Cyberpunk 2077 framerate op door te knallen

  Dat Cyberpunk 2077 niet echt soepel draait op de PlayStation 4 en Xbox One S. De framerate is slechts één van de problemen die de game op deze platformen heeft. Een slimme gamer heeft nu een mooie oplossing gevonden om de framerate wat op te krikken in de game.

  Sony weigert om refund te geven voor Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077 draait niet bepaald lekker op de PS4 en Xbox One, waar CD Projekt RED haar verontschuldigingen voor heeft aangeboden. De studio raadt aan om een refund te vragen als je één van die versies speelt, maar Sony weigert nu om die te geven.

  OpenCritic waarschuwt spelers om Cyberpunk 2077 niet te kopen

  De lancering van Cyberpunk 2077 is niet gegaan zoals gehoopt, met veel problemen voor de PS4 en Xbox One versie. OpenCritic, dat net zoals Metacritic reviews verzamelt op één plek, heeft nu een waarschuwing op haar website gezet om die versies van de game niet te kopen.

  Cyberpunk 2077 snelst verkopende PC game ooit!

  Door het coronavirus hebben veel mensen hun vakantie moeten overslaan en dat hebben uitgevers van games gemerkt. Titels die dit jaar lanceren vliegen namelijk al warme broodjes over de toonbank. Cyberpunk 2077 is nu zelfs de snelst verkopende PC game ooit!

  Cyberpunk 2077 maker verontschuldigt zich voor consoleversie

  De lancering van Cyberpunk 2077 heeft voor flink wat beroering gezorgd. Vooral de consoleversies leveren nogal wat problemen op, waaronder een slechte performance en veel bugs. CD Projekt RED heeft daarom hun verontschuldigingen aangeboden en bieden teleurgestelde kopers aan hun versie terug in te leveren.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 50)

  Hoewel de Sint het land al even uit is, hebben we een aantal toffe cadeaus van hem gekregen. Natuurlijk zijn we in de week nadat de goedheiligman het land uit is gegaan ook flink aan de bank gegaan met games en films. Wat heb jij uitgespeeld, gekocht of gekeken in week 50?

  Cyberpunk 2077 1.04 patch brengt verbetering

  Er wordt veel geklaagd over de bugs en glitches in Cyberpunk 2077. De game waar velen van ons al ontzettend lang naar verlangde viel volgens velen toch een beetje tegen na de release. Gelukkig bracht CD Projekt RED ons de 1.04 patch release, waarin veel verbeteringen meegebracht worden.

  Tip: Collector's Edition Cyberpunk 2077 weer te koop bij bol.com!

  Sinds gisteren ligt eindelijk Cyberpunk 2077 na lang wachten in de winkels. Wil je met de ultieme versie aan de slag, dan hebben we goed nieuws voor je. De Collector’s Edition van Cyberpunk 2077 is namelijk weer te koop bij bol.com!

  Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One nog vol bugs

  Cyberpunk 2077 is officieel uit sinds 10 december. De game die meerdere malen werd uitgesteld om opgepoest te worden voor een soepele release heeft volgens velen op de PS4 en Xbox One toch nog veel problemen. Fans melden op sociale media enorme bugs, zoals crashes en pop-in.

  Update - Cyberpunk 2077 console update nu ook beschikbaar

  We zijn tegenwoordig wel wat gewend wat betreft gamepatches, maar Cyberpunk 2077 maakt het wel héél bont. De nieuwe RPG van CD Projekt RED krijgt namelijk een Day Zero patch van 43 GB. Opvallend genoeg is komt er daarna nog meer aan!

  Cyberpunk 2077 preload van meer dan 100GB is nu beschikbaar

  Na veel vertragingen zal morgen eindelijk Cyberpunk 2077 lanceren. Als je meteen op de eerste dag met de game aan de slag wil, dan is het verstandig om de preload nu alvast te downloaden. Die is nu namelijk al beschikbaar en is meer dan 100GB groot.

  Cyberpunk 2077 kan epileptische aanvallen veroorzaken met feature

  Veel games hebben tegenwoordig een waarschuwing vooraf dat de titel in kwestie epileptische aanvallen kan veroorzaken. Dat geldt zeker voor Cyberpunk 2077, vanwege een bepaalde feature in de game.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.