Cyberpunk 2077 Nieuws

  Cyberpunk 2077 release uitgesteld tot en met september

  Zit je al te popelen om in april Night City te gaan verkennen? Dan heeft CD Projekt RED wat slecht nieuws voor je. De Cyberpunk 2077 release is namelijk met vijf maanden uitgesteld. De game staat nu gepland voor een release in september.

  Cyberpunk 2077 bevat nu twee keer zoveel Keanu Reeves

  We kunnen het allemaal waarschijnlijk nog herinneren. Tijdens de E3 van dit jaar kwam Keanu Reeves onverwachts het podium op om te vertellen dat hij als Johnny Silverhand zal spelen in Cyberpunk 2077. Die rol beviel hem kennelijk erg goed, want op verzoek van de acteur zelf is zijn aanwezigheid in de game vrijwel verdubbeld.

  CD Projekt RED bevestigt: Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer

  De nieuwste titel van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED, Cyberpunk 2077, krijgt multiplayer. Dat heeft de maker bevestigd. Er gingen al langer geruchten dat de ontwikkelaar van The Witcher-titels bezig was met een multiplayer modus voor Cyberpunk 2077 en die zijn nu bevestigd.

  Nieuwe Cyberpunk 2077 screenshots getoond op gamescom

  Er is een aantal nieuwe Cyberpunk 2077 screenshots vrijgegeven. Bezoeker van gamescom kunnen een nieuwe gameplay demo bewonderen. De bedoeling is dat deze later online verschijnt, maar als zoethoudertje heeft CD Projekt RED alvast een paar mooie screenshots van de game verspreid.

  Cyberpunk 2077 release en veel meer games onderweg naar Google Stadia

  Cyberpunk 2077 release komt niet alleen naar Xbox One, PlayStation en pc. De game van CD Projekt RED komt namelijk ook naar het platform van Google. Dit werd onthuld tijdens de pre-gamescom Stadia persconferentie. En dat is nog niet alles dat er onderweg is.

  Cyberpunk 2077 New Game Plus modus in ontwikkeling

  Ontwikkelaar CD Project Red werkt aan een Cyberpunk 2077 New Game Plus modus. Dat meldt het Poolse magazine PSX Extreme. Het is nog niet bekend of deze modus al vanaf de lancering van de game beschikbaar is. Verder zijn er meer details over de wereld bekendgemaakt.

  Cyberpunk 2077 boek aangekondigd door Dark Horse Books

  Cyberpunk 2077 moet nog uitkomen, maar er wordt al om de game heen gedacht. Ontwikkelaar CD Projekt Red en Dark Horse Books hebben de handen ineen geslagen om een Cyberpunk 2077 boek rondom de game samen te stellen dat nu aangekondigd is. Het boek gaat The World of Cyberpunk 2077 heten en zal de lore uit de game bevatten.

  'Cyberpunk 2077 film waarschijnlijker dan ooit door Keanu Reeves'

  Een Cyberpunk 2077 film is een stuk waarschijnlijker dan ooit. Volgens Mike Pondsmith, de bedenker van het Cyberpunk-universum, brengt de betrokkenheid van Keanu Reeves bij de game enige geloofwaardigheid naar het idee van een film. Een dergelijke film is niet officieel aangekondigd.

  Drie Cyberpunk 2077 games in de maak bij CD Projekt Red

  Als je uitkijkt naar Cyberpunk 2077 is er goed nieuws voor je. CD Projekt Red werkt namelijk aan nog twee andere Cyberpunk 2077 games projecten. Er zou onder andere gewerkt worden aan multiplayer voor 2077 zelf. Wat de andere projecten inhouden is nog niet duidelijk.

  Cyberpunk 2077 Collector's Edition details bekend

  Cyberpunk 2077 is waarschijnlijk één van de grootste games op E3 dit jaar. Bij een game van deze omvang hoort altijd minstens één speciale uitgave. Voor Cyberpunk is dit niet anders. Hieronder vind je de details van de Cyberpunk 2077 Collectors Edition en de pre-order bonussen.

  Cyberpunk 2077 releasedatum onthuld op E3 2019

  De kogel is door de kerk: de Cyberpunk 2077 releasedatum is bekendgemaakt tijdens de Microsoft persconferentie op de E3. De nieuwste titel van CD Projekt Red, de ontwikkelaar achter The Witcher-games, komt op 16 april 2020 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Witcher 3 director werkt aan Cyberpunk 2077 als Design Director

  De director van The Witcher 3, Konrad Tomaszkiewicz, werkt nu aan Cyberpunk 2077 als Design Director voor de game. Dit nadat een maand geleden de Creative Director, Sebastian Stepien CD Projekt RED verliet. Cyberpunk 2077 zal ook op E3 2019 te zien zijn.

  Cyberpunk 2077 komt naar E3 2019

  Het is zover! Cyberpunk 2077, een game waar veel fans al jaren smachtend op zitten te wachten, zal in 2019 te zien zijn tijdens het jaarlijkse E3. CD Projekt Red heeft dit op haar officiële Twitterpagina bevestigd. Het is nu maar afwachten wanneer de game uit zal komen.

  Cyberpunk 2077 gameplay getoond in livestream

  Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED heeft de eerste Cyberpunk 2077 gameplay beelden getoond. Dit deed de ontwikkelaar in een livestream die op het moment van schrijven nog steeds aan de gang is.

  Cyberpunk 2077 livestream op Twitch toont mysterieuze code

  Er is momenteel een Cyberpunk 2077 livestream aan de gang op Twitch. De stream heeft duizenden volgers getrokken maar laat alleen een lange code zien.

  Nieuwe Cyberpunk 2077 screenshots getoond

  Ontwikkelaar CD Projekt RED brengt nog niet heel veel naar buiten van haar nieuwste game. Maar vandaag zijn er wel vier nieuwe Cyberpunk 2077 screenshots verschenen.

  Cyberpunk 2077 update met informatie komt deze week

  Op Twitter is bekendgemaakt dat er een nieuwe Cyberpunk 2077 update aankomt. Er zal dus een stuk meer over de game bekendgemaakt worden.

  Cyberpunk 2077 release is op de huidige generatie consoles

  Eerder was er wat onduidelijkheid of Cyberpunk 2077 release op de huidige consoles of volgende generatie volgt. Nu is het helder dat de makers een Cyberpunk 2077 hun ogen op de huidige generatie richten.

  'Cyberpunk 2077 gameplay wordt kruising tussen FPS en RPG'

  De Cyberpunk 2077 gameplay wordt volgens journalisten op de E3 een kruising tussen FPS en RPG. Verschillende nieuwssites schrijven dit nadat zij in een besloten presentatie op de E3 gameplay van de game gezien hebben.

  Eerste Cyberpunk 2077 details onthuld op E3

  De eerste Cyberpunk 2077 details zijn officieel bekendgemaakt. Tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie zijn de details onthuld. De trailer gaf ons de eerste blik op de wereld van Cyberpunk 2077.

  Cyberpunk 2077 gameplay misschien aanwezig tijdens E3 2018!

  Wellicht is er Cyberpunk 2077 gameplay in aantocht een ontwikkeling die vele CD Projekt Red fans zullen waarderen! Want steeds meer geruchten wijzen erop dat we misschien wel meer informatie zullen horen over de langverwachte game: Cyberpunk 2077. De game die onder de aandacht kwam door een teaser trailer tijdens de E3 van 2012.

  Cyberpunk 2077 twitter geeft een teken van leven

  De officiële Cyberpunk 2077 twitter heeft voor het eerst in meer dan vier jaar weer een bericht geplaatst. Met dit eerste bericht in lange tijd geeft de game van CD Projekt Red weer een teken van leven.

  Cyberpunk 2077 files gestolen van CD Projekt RED

  Dieven hebben hun handen op de Cyberpunk 2077 files weten te leggen. Dat maakte ontwikkelaar CD Projekt RED bekend. De dieven eisen losgeld voor de bestanden.

  CD Projekt RED Cyberpunk 2077 niet de enige game in de maak

  CD Projekt RED Cyberpunk 2077 is de volgende game van de Poolse ontwikkelaar. Daar blijft het niet bij voor de studio. Een andere game is ook nog in de maak.

  CD Projekt RED krijgt zeven miljoen euro subsidie

  CD Projekt RED, de Poolse ontwikkelaar van The Witcher games, heeft van de Poolse overheid omgerekend zo'n zeven miljoen euro subsidie gekregen. Dit geld zal gebruikt gaan worden voor onderzoek naar stadsontwikkeling, animatie, filmische sfeer en naadloze multiplayer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.