Cyberpunk 2077

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment

  Cyberpunk 2077 Artikelen

  Top 5 games die zijn uitgesteld in 2020

  In 2020 zijn er een heleboel films, series, games, evenementen en ga zo maar door uitgesteld vanwege het coronavirus. Hier balen we natuurlijk ontzettend van, maar gelukkig krijgen we het grootste deel van deze dingen alsnog wel te zien. Vandaag gaan wij ons focussen op de games die dit jaar de dupe waren van deze pandemie. Dit zijn volgens ons de top vijf games die zijn uitgesteld vanwege corona.

  Welke open world games moet je dit najaar gaan spelen?

  Je hoeft nog maar enkele nachten af te tellen voordat het grote geschut van najaarsgames losbarst. Watch Dogs Legion trapt dit jaar af en is slechts één van de vele open world games die in 2020 nog verschijnen. Maar wat doe je als je ze allemaal eigenlijk wil spelen? Wij zetten de open world games die je dit najaar kunt spelen én hoe je ze toch handig allemaal kunt spelen!

  Deze 8 open world games kun je in 2020 verwachten

  Het is een bijzonder jaar geworden dankzij het coronavirus en de gevolgen die daardoor zijn ontstaan. Het liefst wil je dan ook wegdromen in andere werelden en gelukkig zijn er games die je daarbij kunnen helpen. Deze open wereld games verschijnen nog in 2020 en bieden jou de ideale manier om te ontsnappen van de realiteit.

  Wat wordt de eerste, grote PS5 hit-game?

  Terwijl we de dagen tot de lancering van de PlayStation 5 onbewust aftellen, kijken we natuurlijk ook uit naar de games die op het platform verschijnen. Welke titels worden de pareltjes waarmee we ons gaan vermaken op de PS5? De XGN-redactie probeert te voorspellen welke game nou echt de eerste PS5-hit gaat worden!

  De beste games van 2020 om naar uit te kijken

  2020 is alweer door de helft en dus is het tijd om vooruit te blikken op wat het jaar nog te bieden heeft. Er komen nog onwijs veel games uit om naar uit te kijken (en nog twee next-gen consoles)! Dit zijn de beste games van 2020 om naar uit te kijken.

  Cyberpunk 2077 Nieuws

  Cyberpunk 2077 heeft handige save game feature

  Het aankomende project van CD Projekt RED en een game die alle potentie heeft om uitgeropen te worden tot Game of the Year is natuurlijk Cyberpunk 2077. De releasedatum van de game, 10 december 2020, is nu wel echt om de hoek en wij hebben er ontzettend veel zin in. Nu is ook nog eens duidelijk dat de game een ontzettend handige save game optie heeft.

  Eerste consument heeft Cyberpunk 2077 al in handen

  Cyberpunk 2077, een game die voor de release al zulke hoge verwachtingen lijkt te hebben dat de game steeds opnieuw wordt uitgesteld. De game is alweer een behoorlijke tijd in ontwikkeling, maar nog steeds is Cyberpunk 2077 niet te spelen voor consumenten. Althans dat dachten we, want er blijkt al een consument te zijn die Cyberpunk 2077 van de week heeft gespeeld.

  Grootte van Cyberpunk 2077 gelekt voor release

  Cyberpunk 2077 komt volgende maand eindelijk uit, mits de game niet nog een keer uitgesteld wordt. Voor release zijn er alleen nog wel wat vragen waar we nog geen antwoord op hebben, maar daar kunnen we er nu eentje van wegstrepen. De grootte van Cyberpunk 2077 is nu namelijk gelekt via promotiemateriaal.

  Cyberpunk 2077 ontwikkelaar niet overtuigd van december release

  Cyberpunk 2077, de game die wel vaker lijkt te worden vertraagd dan de Noord-Zuidlijn. De game werd dinsdag opnieuw door CD Projekt Red uitgesteld en ook de nieuwe releasedatum lijkt niet helemaal zeker.

  Cyberpunk 2077 serie met Keanu Reeves op Netflix?

  Netflix is steeds meer geld aan het gooien naar gamefranchises om daar een Netflix-serie van te maken. We kunnen al genieten van The Witcher, maar onder andere Resident Evil en Assassin's Creed staan ook op de planning bij de streamingdienst. Nu lijkt het alsof Netflix gaat inzetten op een Cyberpunk 2077 serie met niemand minder dan Keanu Reeves!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.