Cyberpunk 2077

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment

  8.5

  Cyberpunk 2077 Artikelen

  Deze topgames kan je nu met veel korting scoren!

  Ondanks versoepelingen duurt de lockdown nog steeds voort, dus moeten we ons zelf blijven vermaken. Gelukkig kan je nu nieuwe topgames al met veel korting scoren, zodat je voorlopig kan genieten van ijzersterke titels.

  Is Cyberpunk 2077 op PS4/Xbox One nu al speelbaar?

  Cyberpunk 2077 kwam iets meer dan vier maanden geleden op de markt in een vrijwel onspeelbare staat. Tenminste, dat is het geval voor de consoleversie (specifiek de PlayStation 4 en Xbox One). Tijd om te kijken of alle patches sindsdien ervoor zorgt dat Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One speelbaar is.

  Wat moet The Witcher 4 leren van Cyberpunk 2077?

  Met het nieuws dat een nieuwe Witcher game daadwerkelijk in ontwikkeling is, is het tijd voor CD Projekt RED om alvast een plan uit te zetten. Een plan om ervoor te zorgen dat de game niet Cyberpunk 2077 achterna te gaan. Om de zelfreflectie rondom de release van die game wat gemakkelijker te maken voor het Poolse bedrijf zetten we alvast de belangrijkste dingen op een rij.

  Alles wat we over The Witcher 4 weten

  De kogel is door de kerk. CD Projekt RED gaat volgend jaar officieel beginnen aan de ontwikkeling van een nieuwe The Witcher-game. Er zijn al een aantal dingen bekend over het nieuwe deel in de geliefde RPG-reeks. Alles wat we tot nu toe weten over The Witcher 4 zetten we voor jou op een rijtje.

  De beste games om te spelen tijdens de Paasdagen

  Het Paasweekend is alweer bijna hier en dat betekent een paar dagen lekker vrij. Tijd spenderen met de familie kan moeilijk in een coronajaar , dus is er meer tijd die je kunt steken in gamen bijvoorbeeld. Wij zetten de beste games die je tijdens de Paasdagen kunt spelen dit jaar op een rij.

  Cyberpunk 2077 Nieuws

  Cyberpunk 2077 draagt bij aan recordinkomsten CD Projekt RED

  Je zou het misschien niet verwachten met alle problemen aan het begin, maar Cyberpunk 2077 heeft voor recordinkomsten bij CD Projekt RED gezorgd. De beruchte game heeft het blijkbaar zelfs beter gedaan dan The Witcher 3: Wild Hunt.

  'Cyberpunk 2077 moet nog jaren meegaan'

  Cyberpunk 2077 heeft dan misschien een grote lading problemen, volgens CD Projekt Red moet de game nog jaren meegaan. Daarom zet het bedrijf alles op alles om de game in een speelbare staat te krijgen.

  Nieuwe Cyberpunk 2077 hotfix verhelpt grote lading bugs en glitches

  De bugs en glitches van Cyberpunk 2077 zijn inmiddels een gewoonte. CD Projekt Red heeft de moed in ieder geval nog niet opgegeven en komt met een nieuwe hotfix om een aantal grote problemen op te lossen.

  Update - Cyberpunk 2077 én Immortals voor onwijs lage prijs bij bol.com

  Cyberpunk 2077 is vandaag sterk afgeprijsd bij bol.com. De game is met maar liefst 64% goedkoper geworden. Dit is nogal ongebruikelijk voor een AAA game die nog maar zo kort uit is.

  Komt Cyberpunk 2077 terug naar de PlayStation Store?

  Volgens CD Projekt RED is het volledig aan Sony of Cyberpunk 2077 ooit terugkeert naar de PlayStation Store. Wel zegt de studio er alles aan te doen de game te patchen voor de PS4.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.