Cyberpunk 2077

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment

  8.5

  Cyberpunk 2077 Artikelen

  Wat we weten over de toekomst van CD Projekt Red

  CD Projekt Red is één van de populairste gameproductie bedrijven ter wereld. Met een paar hele grote titels wisten zij de show te stelen. Vooral The Witcher 3 was een groot succes. Recentelijk kwam haar tweede gigantische game uit, Cyberpunk 2077, maar deze ging niet zo goed als verwacht. Vandaag gaan wij bespreken wat we de komende jaren kunnen verwachten van het bedrijf.

  9 gekke bugs en glitches in recente games op een rij

  Als er een nieuwe game uitkomt, dan is het wachten op de vreemde situaties die zich voordoen. Een paard dat ineens op een gebouw staat of een mannetje dat na een klap kilometers door de lucht vliegt. Wij gingen recente games af op zoek naar 9 gekke bugs en glitches. Onder andere Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla komen voorbij met bizarre situaties!

  De top 10 beste PC games van 2020

  2020 is een uitdagend jaar geweest voor veel ontwikkelaars, met veel medewerkers die vanuit huis aan het werk moesten. Toch hebben ze dit jaar een flink aantal pareltjes weten te maken, zoals goed te zien is in onze top 10 beste PC games van 2020!

  De 5 beste games van 2020 volgens Roland Janssen

  Dit jaar zullen we eigenlijk zo snel mogelijk willen vergeten vanwege alle ellende. Toch heeft 2020 ook wat mooie dingen voortgebracht, waaronder een grote hoeveelheid topgames. Roland zet zijn vijf favoriete games van dit jaar op een rijtje.

  De top 10 beste RPG games van 2020

  Liefhebbers van RPG games hebben normaliter veel titels om uit te kiezen, maar door het coronavirus leek de keuze beperkt te worden dit jaar. Dat was gelukkig verrassend genoeg niet het geval, met veel toppers die de afgelopen maanden zijn uitgekomen. Dit zijn de top 10 beste RPG games van 2020!

  Cyberpunk 2077 Nieuws

  Valve werkt aan verschillende nieuwe games

  Gabe Newell, de grote baas van Valve, heeft in een interview met 1 News laten weten dat Valve momenteel meerdere nieuwe games in ontwikkeling heeft. Welke dat precies zijn, blijft nog geheim. Newell maakt duidelijk dat die aangekondigd worden wanneer ze daar klaar voor zijn.

  CD Projekt RED heeft nog een rechtszaak aan de broek voor Cyberpunk 2077

  De gifbeker moet helemaal leeg voor Cyberpunk 2077. Ondanks een uitgebreide verontschuldiging van CEO Adam Kicinski heeft uitgever en ontwikkelaar CD Projekt RED nu nog een rechtszaak aan de broek.

  Cyberpunk 2077 was volgens ontwikkelaars nog niet klaar voor release

  Eén van de grootste teleurstellingen van 2020 is volgens velen Cyberpunk 2077. De game heeft veel problemen en volgens de ontwikkelaars binnen CD Projekt RED was de game nog helemaal niet klaar voor release.

  Cyberpunk 2077 PS4-patch onderweg, PS5-versie halverwege 2021

  Cyberpunk 2077 heeft op zijn zachtst gezegd de verwachtingen niet waargemaakt. Ontwikkelaar CD Projekt Red is zich daar goed van bewust en werk met man en macht om de game te repareren en bugvrij te maken. Een nieuwe pagina op de website van de game toont dat een PS4-patch onderweg is en geeft daarbij de roadmap aan met verdere patches en de release van de PS5 en Xbox Series X versies.

  Poolse consumentenbond start onderzoek naar Cyberpunk 2077

  Het slechte nieuws voor CD Projekt RED houdt voorlopig nog niet op. De studio is al aangeklaagd voor de release van Cyberpunk 2077 en moet binnenkort in de rechtszaal verschijnen en nu komt er ook nog een onderzoek van de Poolse consumentenbond bij.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.