Zo kan je de nieuwste aflevering van Rick & Morty seizoen 4 (stiekem) alvast kijken!

Article
woensdag, 06 mei 2020 om 13:30
rick and morty season 4 release bekendgemaakt 150823f1661984967
In Nederland wordt Rick and Morty seizoen 4 op Netflix aangeboden. Maar waar Rock & Morty in Amerika al bij aflevering 6 is, loopt Nederland ruim een week achter. Aflevering 6, Never Ricking Morty, komt hier pas op 10 mei beschikbaar. Toch is het ook in Nederland mogelijk de meest recente aflevering al te bekijken, al is dat soms niet helemaal legaal.

Adult Swim (via VPN)

Rick & Morty wordt in Amerika uitgebracht door Adult Swim. Daar wordt ook de optie geboden om de afleveringen van Rick and Morty seizoen 4 te streamen, inclusief de afleveringen die in Nederland nog niet beschikbaar zijn. Helaas controleert Adult Swim op de locatie van de kijker, waardoor bezoekers van buiten de Verenigde Staten geen toegang krijgen tot de streams. Op diverse locaties op het internet wordt gesuggereerd dat gebruik van een VPN verbinding hierbij hulp kan bieden: je doet dan net alsof je in de Verenigde Staten woont. Wel een beetje stout, maar je kan dan wel de nieuwste aflevering kijken, ruim voordat die in Nederland beschikbaar is!

Rick & Morty via YouTube

Ook YouTube is een plek waar vaak de nieuwste afleveringen van series als Rick & Morty te zien zijn. Soms betreft dat de hele aflevering, soms met 'reactie' commentaar van de streamende YouTuber. Meestal is de kwaliteit wel minder dan die van Netflix, maar als je echt niet kan wachten tot de nieuwste aflevering beschikbaar is kan je hier je toevlucht toe zoeken. Zoek je op de titel van serie, het seizoen en de naam van de aflevering (Never Ricking Morty), dan krijg je tientallen hits.
rick and morty season 4 komt pas laat in 2019 124164 3f1588755587

Minder betrouwbare bronnen

Natuurlijk kan je je toevlucht zoeken tot nieuwsgroepen en sites die links naar torrents en andere bronnen aanbieden, maar deze staan vaak vol met virussen en malware. Bedenk je goed of het je waard is om het risico te lopen om je hele laptop of PC te besmetten om een weekje eerder de meest recente aflevering van Rick & Morty te kunnen kijken. Echt veilig is het namelijk niet! Wij raden dit daarom ook af.