XGN gamescom 2015 fotoreportage - Proef de sfeer vanaf de beursvloer!

Article
maandag, 10 augustus 2015 om 12:42
xgn google image
Kon je dit jaar niet aanwezig zijn in Keulen voor de gamescom? Niet getreurd, want XGN heeft voor jou een fotoreportage die je de sfeer laat proeven vanaf de beurs. Check het in onze XGN gamescom 2015 fotoreportage!
Het was weer druk druk druk, want dit jaar was er op gamescom een recordaantal bezoekers van 345.000 gamers. Het XGN-team zat hiertussen om voor jullie de nieuwste en vetste games de hele week lang te checken. Jullie hebben onze avonturen al kunnen meebeleven in een drietal video's (hier, hier en hier te zien), en we hebben de beste booths en cosplay-outfits voor jullie op een rijtje gezet.

XGN gamescom 2015 fotoreportage

Maar dit alles is natuurlijk niet genoeg. Jullie willen meer! Daarom deze fotoreportage rechtstreeks van de beursvloer in de Koelnmesse.
Neem een kijkje achter de schermen in de business area, kwijl bij de merchandise in de fanshop-area of laat je hart sneller kloppen bij de epische booths. Wij hebben het allemaal voor je in deze fotospecial. We zullen er niet meer omheen draaien. Een foto zegt natuurlijk meer dan duizend woorden!

Populair Nieuws