XGN Doe Mee: Wie is je favoriete vrouwelijke personage?

Article
zaterdag, 17 december 2011 om 18:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we welk platform de beste controller heeft volgens jullie. De meeste stemmen gingen uit naar de controller van de Xbox 360. Zelfs sommige PlayStation 3 gamers geven de voorkeur aan de Xbox 360 controler. Toch staat de PlayStation 3 op een nipte tweede plaats. De combinatie van toetsenbord en muis lijkt heel wat minder populair te zijn. Mathy 16 vindt de Xbox 360 controller beter en is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
De game-industrie schenkt erg veel aandacht aan stoere, mannelijke personages. Sam Fisher, Nathan Drake, Mario en Marcus Fenix, het zijn slechts enkele namen uit een haast oneindig grote lijst. De vrouwelijke hoofdpersonages zijn in de minderheid en daarom geven we ze eens wat meer aandacht in deze Doe Mee. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Wie is je favoriete vrouwelijke personage en waarom?
Als ik dan toch iemand moet kiezen, ga ik voor Samus Aran. Mocht die naam je niets zeggen, Samus is de heldin uit de Metroid franchise. Dat zijn gewoon heerlijke games en ik hou wel van een coole meid. Trouwens, het is ook heel handig dat ze zichzelf kan vervormen tot een klein balletje. Moet je eens denken hoe lenig ze is!! Samus, kom gerust eens uit je grote metalen pak om mij een bezoekje te brengen.