XGN Doe Mee: Welke game heb jij gemist op de E3?

Article
zaterdag, 09 juni 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wat jullie verwachtingen waren van de E3. De meesten onder jullie hoopten op nieuwe aankondigingen en games, terwijl anderen weer meer informatie wilden over aankomende games en consoles. Vooral Halo 4, Grand Theft Auto V en de Wii U stonden op jullie verlanglijstje. GTA V werd echter niet getoond. ID a n ii e Lz is onze winnaar van vorige week dankzij het volgende antwoord:
Elk jaar worden er heel wat aankondigingen gemaakt op de E3. Zowel grote games als kleine indie titels staan in de schijner en krijgen wereldwijd heel wat aandacht. Maar de afwezigheid van een game kan vaak meer betekenen dan de aanwezigheid. Ook dit jaar hebben we verschillende aangekondigde games niet teruggezien op de E3. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke game heb jij gemist op de E3?
Laat ik maar meteen het meest voor de hand liggende spel opnoemen: Grand Theft Auto V. Het verbaasde me dat dit spel gewoon geen aandacht kreeg op de E3. Misschien wil men de aandacht momenteel nog even vestigen op Max Payne 3? Of zou het kunnen dat GTA V nog lang niet klaar is? Ik kijk erg hard uit naar het spel en hoop dan ook dat er misschien nog nieuwe beelden getoond worden op de Tokyo Game Show.

Populair Nieuws

Laatste Reacties