XGN Doe Mee: Welk personage zie jij liever verdwijnen?

Article
zaterdag, 18 december 2010 om 17:45
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we of jullie het nieuwe uiterlijk van Lara Croft wel kunnen smaken. De meesten onder jullie zijn blij met de nieuwe, jongere Lara en zouden haar best wel eens op schoot willen nemen met Kerstmis. Het blijkt ook dat een groot aantal onder jullie niet echt veel geeft om Lara Croft. BERII66 is ervan overtuigd dat het karakter van Lara goed naar voren komt in dit nieuwe uiterlijk en is daarom onze winnaar van vorige week. De eeuwige roem en glorie komen naar je toe!
Grote franchise staan bol van het aantal leuke en charismatische personages. Helaas gebeurd het wel eens dat een saai of irritant figuur zich laat tonen in een game. Denk maar even aan de algemeen gehate Jar Jar Binks uit de Star Wars saga. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welk personage zie jij liever verdwijnen?
Er zijn slechts weinig figuurtjes die ik liever zie verdwijnen, maar als ik er dan toch één moet kiezen dan ga ik voor Mr. Resetti, de verschrikkelijk irritante mol uit Animal Crossing. Dit personage verschijnt alleen maar wanneer je je game bent vergeten te saven. Vervolgens gaat hij een kwartier lang lopen roepen dat je een stompkop bent maar dat hij zijn best heeft gedaan om toch nog een savegame te maken. Het meest vervelende is dan nog dat je de hele conversatie niet kan overslaan.