XGN Doe Mee: Wat heb jij gekregen voor Kerstmis?

Article
zaterdag, 25 december 2010 om 18:00
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we of jullie een bepaald personage liever zien verdwijnen. De Raving Rabbids en Sonic behoren tot de minst favoriete figuren maar diegenen die volgens jullie echt mag verdwijnen is Mario. De wereldberoemde loodgieter zou al in teveel games hebben meegespeeld en mag van jullie wel eens een andere verhaallijn volgen. Ook inva1337 is van mening dat Mario op pensioen mag en wist zich erg mooi te verantwoorden. Gefeliciteerd inva, dat uw kerstboom nooit moge omvallen.
Sneeuw, Rox die glühwein drinkt tijdens het gamen, een boom in de woonkamer en mensen die nog snel een cadeautje gaan kopen. Kerstmis is weer hier en dat betekent dat heel wat gamers bezoek hebben gekregen van onze goede vriend de Kerstman. Ongetwijfeld hebben enkelen onder jullie nieuwe games gekregen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Wat heb jij gekregen voor Kerstmis?
Vroeger durfden mijn ouders al wel eens een game voor me kopen. Meestal vroegen ze dan gewoon aan de man achter de kassa wat er goed verkocht. Ik moet jullie vast niet uitleggen dat de games die ik kreeg de volgende dag alweer werden ingewisseld voor een ander spel. Ik vraag tegenwoordig dan ook gewoon geld aan mijn ouders. Mijn vrienden zijn dan weer zo goed om mij wat Microsoft Punten te schenken of om me eens te trakteren op café. Fijne Kerst iedereen!

Populair Nieuws