XGN Doe Mee: Wat heb jij al gekocht op de Steam Summer Sale?

Article
zaterdag, 21 juli 2012 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie interesse hebben in de Ouya console. De meesten onder jullie hebben absoluut geen interesse in de Ouya. Deze mensen geven wel aan een Ouya console aan te schaffen als er goede games verschijnen. Een minderheid heeft veel interesse ind e Ouya en verwijst naar de mogelijkheden die Android te bieden heeft. Onze winnaar van vorige week is Matthy16 met de volgende nuchtere reactie:
De Steam Summer Sale is bijna ten einde en er zijn weer heel wat mooie kortingen gepasseerd. Bijna elke game die verkrijgbaar is op Steam is momenteel te verkrijgen aan een lagere prijs. Het is dan ook geen wonder dat heel wat gamers hebben gewacht op dit moment. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Wat heb jij al gekocht op de Steam Summer Sale?
Elke keer als Steam een grote uitverkoop houdt, ben ik in de wolken. Momenteel heb ik de volgende games al gekocht: Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare, Stacking, The Darkness II, Driver San Francisco, Batman: Arkham City en The Walking Dead. Slechts zelden heb ik zoveel goede games gekocht op een Steam Sale. Meestal koop ik een ton indie games waarvan slechts enkelen de moeite waard zijn. Ditmaal heb ik de indie bundels dan ook genegeerd.