XGN Doe Mee: Kies jij voor FIFA of Pro Evolution Soccer en waarom?

Article
zondag, 19 augustus 2012 om 14:00
xgn google image
Het tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van vorige week bekend.
Vorige week vroegen we naar welke Gamescom game jullie het meest uitkeken. De meest populaire antwoorden waren, zoals verwacht, Call of Duty: Black Ops II en Assassin's Creed III. Slechts een enkeling keek uit naar beelden van de nieuwe Deadpool en Rayman games. Aarjen116 geeft toe dat hij naar zoveel games uitkijkt, dat hij gewoon niet weet welke eerst op te noemen. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij het volgende antwoord:
Op de Gamescom werden heel wat nieuwtjes over FIFA 13 en Pro Evolution Soccer 2013 naar buiten gebracht. Beide nieuwtjes werden enorm veel gelezen en dat komt natuurlijk omdat erg veel gamers houden van voetbalspellen. Maar uiteraard is er de eeuwige ruzie tussen de FIFA- en PES-franchise.Precies om deze reden stellen wij deze week de volgende vraag: Kies jij voor FIFA of Pro Evolution Soccer en waarom?
Jullie weten ondertussen vast wel dat voetbal me absoluut niet interesseert. Toch heb ik onlangs naar de match tussen België en Nederland gekeken omdat zoveel Nederlandse vrienden van me zeiden dat België ingemaakt ging worden. We weten ondertussen hoe die match is afgelopen... Maar goed, ik moet eerlijk bekennen dat ik enkel nog maar FIFA-spellen heb gespeeld. Zelf koop ik geen voetbalgames en vrienden van me hebben enkel FIFA in huis. En dan is mijn keuze snel gemaakt. Ik kies voor FIFA gewoon omdat ik PES niet zo goed ken. Misschien maar eens verandering in brengen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties