XGN Doe Mee: Als welk gamepersonage wil jij je verkleden voor Halloween?

Article
zaterdag, 13 oktober 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we welke game jullie de stuipen op het lijf heeft gejaagd. Klassiekers als Amnesia, F.E.A.R. en Dead Space hebben jullie al heel wat enge momenten bezorgd. Maar uit de reacties blijkt dat Slender, het gratis downloadbare spel waarin je pagina's moet zoeken in duistere locaties, het engste spel is. OwningJigsaw is onze winnaar van vorige week. Hij is namelijk een echte man die durft toe te geven dat hij zijn broek heeft moeten verschonen!
Halloween staat weer voor de deur en heel wat mensen zijn druk bezig met het zoeken naar een leuk kostuum. Hoewel Halloween niet zo groots is in de Benelux als in Amerika, zijn er toch genoeg feestjes en nachtwandelingen om aan mee te doen. We blijven hangen in hetzelfde thema van vorige week en stellen je de volgende vraag: Als welk gamepersonage wil jij je verkleden voor Halloween?
Dit jaar ga ik verkleed als Guy Fawkes. De naam zal jullie weinig zeggen, maar als ik de term 'Anonymous maskertje' laat vallen, weet je vast wel wie ik bedoel. V for Vendetta was nu eenmaal een erg goede film! Maar goed we hebben het over gamepersonages. Graag zou ik me willen verkleden als Big Daddy uit de BioShock games. Big Daddy is mysterieus, groot en kan verdomd eng zijn! Helaas ben ik veel te lui om aan zo'n uitgebreid pak te werken. En het kopen? Dat lijkt me net iets te duur.

Populair Nieuws