XGN Community Update - Week 32

Article
donderdag, 11 augustus 2011 om 18:00
xgn google image
Bij XGN houden wij van games, consoles en draken. Maar er is meer! Wij hechten ook waarde aan onze community. Onze zogeheten vaste roedel, onze aanhang, wat je het ook wilt noemen. Twee keer per maand bespreken we alle ins en outs van onze community in een rubriek die volledig gewijd is aan deze hechte groep.
Maar waar kunnen we de community eigenlijk vinden?
Gedeeltelijk op de frontpage natuurlijk, maar vooral op het forum, waar uitgebreide discussies gevoerd worden over games, elektronica en WTF dure epic edition?!. Neem dus vooral eens een kijkje op het forum en raak betrokken bij de geweldige groep die 'de community' heet. Als je meedoet hoor je er immers bij en dat is helemaal de bom.
Community, verenigt u!
Ik zal er geen doekjes om winden: het gaat slecht met de Brief van de Week. Zo slecht zelfs dat ik in anderhalve maand pas één brief heb gehad. Weten jullie nog van die ene keer dat ik wel een brief kreeg? Nee? Ik ook niet (grapje DominusNL).
Reden genoeg om die rubriek uit deze rubriek te schrappen (rubriek in een rubriek? Inceptioooon!). Deze plek in de rubriek is vanaf deze week dan ook vrij en jullie mogen beslissen wat ervoor in de plaats komt. Suggesties doen kan hieronder in het commentgedeelte. Mij mailen mag ook op [email protected]. Ik verwacht tweeduizend reacties.
Ik heb tevens het 'Prepare for Battle'-gedeelte weggemikt, jullie mogen mij gewoon mailen of PM-en als jullie een specifieke competitie onder de aandacht willen brengen. Om dan toch maar een soort van 'battle' te organiseren deze week, Mick Jagger versus David Bowie:

Populair Nieuws

Laatste Reacties