XGN Behind the Scenes - Karaoke in Japan en de Bugbuster (Video)

Article
vrijdag, 23 september 2016 om 18:08
xgn google image
XGN.nl introduceert een nieuwe videorubriek; XGN Behind the Scenes. Altijd al benieuwd geweest wat er gebeurt wanneer de camera’s uitstaan en er eventjes geen keiharde journalistiek bedreven wordt op het XGN kantoor, de unboxings en de tripjes? Dat komt allemaal langs in deze nieuwe videorubriek!
In XGN Behind the Scenes geven we een kijkje op het leven achter de schermen. Dus niet enkel serieuze artikelen en reportages, maar ook alles wat misgaat en de momenten die we niet kwijt kunnen in onze normale coverage. Van unboxings van toffe special editions tot de bloopers van een videoreportage, het komt allemaal voorbij.
Deze week trappen we af met de eerste video, met daarin Rox' avonturen in Japan en een zogeheten bugbuster op kantoor. Bekijk de video hierboven en laat ons weten wat je ervan vind!

Bedenk een naam

Vind je de nieuwe rubriek leuk en heb jij nou een geweldig goed idee over hoe de nieuwe rubriek moet heten? Laat het ons dan weten in de reacties, dan kiezen wij de beste naam en maken we voor volgende week een speciale intro met de nieuwe naam. Reageer en wie weet komt jouw idee in de volgende video!

Populair Nieuws

Laatste Reacties