XGN Behind the Scenes - Biggen en bordspellen op kantoor

Article
vrijdag, 28 oktober 2016 om 18:52
xgn google image
Een nieuwe vrijdag, een nieuwe XGN Behind the Scenes. Alweer de laatste XGN Behind the Scenes van deze maand. Er zijn deze week weer veel gekke dingen gebeurt op kantoor. Zo kwamen de mensen van Farming Simulator 17 bij ons langs met kleine biggen, en speelden we met de redactie het bordspel 30 Seconds.
Er gebeurde deze week weer veel dingen op het kantoor van XGN. Zo speelden we deze week het bordspel 30 Seconds op de redactievloer.
30 Seconds speel je in een kleine groep. Één iemand krijgt een kaartje met vijf woorden, en moet deze woorden omschrijven zonder het woord zelf te benoemen. Dit lijdt soms tot hele chaotische taferelen, zoals je in de XGN Behind the Scenes van deze week kan zien.

Farming Simulator 17 in XGN Behind the Scenes

Ook kwamen deze week de mensen van Farming Simulator 17 langs bij XGN om de game te overhandigen. Dit deden ze echter niet, ze kwamen namelijk met hun roze dierenvrienden. Ja, ze kwamen langs op kantoor met echte biggetjes. Rox' hart smolt meteen bij het zien van deze kleine viervoetertjes en zit erover na te denken om in de toekomst ook eentje te halen.
Wil je zien wat er allemaal gebeurde toen de biggetjes langs kwamen bij het XGN kantoor? Check dan de speciale video die we hierover hebben gemaakt.

Populair Nieuws