Xbox Live Update - Week 41

Article
donderdag, 13 oktober 2011 om 15:00
xgn google image
Week 41 brengt ons helaas weinig nieuws. We zullen het met twee arcadegames moeten doen, naast natuurlijk de Xbox 360 dashboard bèta.
Vorige week openden we deze rubriek door over een bèta te berichten. Nu doen we dat weer. Het nieuwe Xbox 360 dashboard, waar Microsoft al een tijdje aan sleutelt, is namelijk bijna af en het bedrijf komt nu met een soort bèta. Hier kun je je inschrijven en zodra het programma start, zal je dashboard veranderen in een (hopelijk) nog betere versie met Kinect-besturing en cloud-saving. Een leuke mogelijkheid om alvast met de toekomstige interface aan de slag te gaan, lijkt ons.
Helaas zijn er verder maar twee arcadegames uitgekomen, wat het een karig weekje maakt. Een demo voor The Cursed Crusade is tevens op komst, maar lijkt vooralsnog enkel voor Amerika beschikbaar te zijn. Zodra wij Europeanen de demo kunnen downloaden, laten we het weten.
Arcade: Guardian Heroes (800 MP)
Deze week mogen we een SEGA-klassieker verwelkomen, te weten Guardian Heroes. Het gaat hier om een van de beste games van de Sega Saturn en een heerlijke beat ‘em up. Deze knokkgame komt uit 1996 en liet spelers toen al het verhaal beïnvloeden door de gemaakte keuzes en biedt dan ook meerdere eindes. De XBLA-remake laat je nogmaals dit epische avontuur spelen, ditmaal voorzien van geoptimaliseerde graphics, achievements, meerdere speelmodi en bovendien co-op. Een absolute klassieker!
Arcade: Real Steel (800 MP)
De tweede arcadegame van deze week is een heuse filmgame. En de film zelf lijkt weer gebaseerd te zijn op het klassieke spelletje Rock ‘Em Sock ‘Em Robots. Hoe dan ook, in deze arcadegame neem je de rol aan van de eigenaar van een gevechtsrobot en moet je het opnemen tegen vele vijandige robots. Elk gewonnen gevecht levert de nodige centen op om je robot verder te ontwikkelen. Microsoft stelt dat de game meer dan 100 miljoen mogelijkheden heeft wat betreft het maken van je eigen unieke vechter. Ook online mag je andermans robot in de grond stampen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties