Xbox Games with Gold maart 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Microsoft brengt ons zoals gewoonlijk netjes vier games om in maart van te genieten. Deze maand gaan we op avontuur, strijden we tegen zombies, gaan we met een katana aan de haalen moeten we het opnemen tegen de republiek! Dit is de Xbox Games with Gold maart 2019 update!

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (Xbox One)

  De eerste game die Microsoft ons aanbiedt is Adventure Time: Pirares of the Enchiridion. In deze game reizen we door het land van Ooo met Jake en Finn. Het populaire duo uit de Adventure Time tekenfilms krijgt het aan de stok met piraten, net nadat ze het land van Ooo gered hebben. Deze hebben het land laten overstromen en het is aan jou om dit op te lossen.

  Met een gloednieuwe boot ontdek je de wereld als nooit tevoren en kun je vrij rondzeilen en de geheimen van de wereld ontdekken. Maar pas op, want overal liggen piraten op de loer die het graag tegen je opnemen. Het is daarom belangrijk om onderweg je helden sterker te maken en nieuwe vaardigheden vrij te spelen in deze avonturengame.

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion is beschikbaar van 1 tot en met 31 maart.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (Xbox One)

  In een wat drogere setting brengt Microsoft ons deze maand Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Suburbia ligt weer onder dreiging en het is aan jou om het conflict te stoppen. Met nieuwe karakters en een compleet arsenaal aan wapens trek je ten strijde. Het toffe is dat je dit keer kunt kiezen welke kant je wil spelen: zombies of planten. Er zijn daarbij zes nieuwe klassen toegevoegd voor nog meer speelplezier.

  In de multiplayermodus van de game kun je aan de slag tegen andere spelers. Dit kan lokaal of online in verschillende modi, waaronder Herbal Assault voor maximaal 24 spelers. Telkens als je wint word je sterker, dus wie zaait zal oogsten. Zo kun je turrets vrijspelen om je verdediging te versterken, maar ook nieuwe wapens om een sterker offensief in te zetten.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is beschikbaar van 16 maart tot en met 15 april.

  Metal Gear Rising: Revengeance (Xbox 360)

  Liefhebbers van wat meer volwassen actiegames kunnen deze maand terecht bij Metal Gear Rising: Revengeance. Hierin speel je namelijk als de cyborg Raiden en zaai je dood en verderf met je katana. Jouw missie: de wereldvrede bewaren. Dat doe je door alles en iedereen op je pad in mootjes te hakken, hoe groot ook. Metal Gear Rising: Revengeance is een spin off van de Metal Gear serie die alles net even wat anders doet.

  Je kunt tot op zekere hoogte je eigen plan uitstippelen, maar er is geen ruimte voor mensen die stilletjes voorbij willen sluipen. Iedereen krijgt te maken met de katana van Raiden en dat kan niet zonder geluid.

  Metal Gear Rising: Revengeance is beschikbaar van 16 tot en met 31 maart.

  Star Wars: Republic Commando (Xbox One)

  De laatste game voor maart neemt ons mee naar een universum , waar lang geleden van alles gebeurde. Star Wars: Republic Commando is een game die oorspronkelijk voor de originele Xbox uitkwam, maar ook beschikbaar is voor de Xbox One. In de first person shooter voer jij een elite eenheid klonen genaamd Delta Squad aan. Je doel is om je vijand op te sporen en uit te schakelen in Star Wars stijl. Onderweg geeft je orders aan je team waardoor er een stukje tactiek ontstaat in de gameplay. De ene kloon is een explosieven expert, terwijl de ander een sluipschutter is.

  In de 14 levels die je doorloopt doe je daarbij acht bekende Star Wars omgevingen aan en vecht je onder andere tegen droids en stormtroopers. Er is ook een multiplayer modus in de game waarbij je het opneemt tegen andere spelers.

  Republic Commando is beschikbaar van 1 tot en met 15 maart.

  Xbox Games with Gold maart 2019 – Voor ieder wat wils

  De Xbox Games with Gold update voor maart geeft iedere gamers wel iets om naar uit te kijken. Er wordt geschoten, met zwaarden gevochten en nog eens geschoten. Daarnaast ligt er een compleet avontuur klaar met de grappige karakters uit Adventure Time. Welke game ga jij deze maand spelen? Laat het ons weten!

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.