WIN: VIP Nintendo-toegang op Firstlook 2014

  Ga jij naar Firstlook 2014? En wil jij exclusieve VIP-toegang tot de Nintendo stand? Dan ben jij bij XGN aan het juiste adres, want bij ons kun je VIP-toegang tot de Super Smash Bros area en Splatoon winnen!

  XGN geeft in samenwerking met Nintendo VIP-toegang Super Smash Bros area en Splatoon weg voor twee groepen van 4 personen. Na afloop krijgen de groepen ook nog eens een exclusieve Super Smash Bros. goodiebag! Eén groep zal op zaterdag 13:00 VIP-toegang krijgen, de andere groep op zondag 13:00. De groepen moeten zelf al in het bezit zijn van kaarten voor Firstlook 2014.

  Super Smash Bros. Wii U

  Nintendo op Firstlook 2014

  Nintendo is uitgebreid van de partij op Firstlook 2014, zo zul is bijvoorbeeld Super Smash Bros. voor de Wii U de hele dag speelbaar. Nintendo heeft een dagprogramma op Firstlook 2014. Van 10.00 tot 14.00 is Splatoon speelbaar, een kleurrijke shooter waarin je verf in plaats van kogels gebruikt om elkaar uit te schakelen in matches van 4 tegen 4.

  Van 14.00 to 19.00 zijn de volgende games speelbaar:

  Naast de Wii U is uiteraard de 3DS aanwezig, en wel met de volgende games:

  Firstlook 2014 is hét digital-lifestyle evenement van de Benelux. Het evenement wordt dit jaar gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 oktober, in de Jaarbeurs te Utrecht. Al jaren is het de grootste gamebeurs, en op de beursvloer krijgen bezoekers dan ook de mogelijkheid om games te spelen die later in het jaar uitkomen.

  Als je nog geen kaarten hebt dan ben je bij ons aan het goede adres: wij geven 2x20 Evolve VIP-kaarten weg! Mocht dat niet genoeg zijn en wil je eerder naar binnen dan ben je bij ons overigens ook aan het goede adres: wij hebben namelijk ook een prijsvraag lopen waarbij je reeds uitverkochte Early Access kaarten kunt winnen!

  Hoe win je Nintendo VIP-toegang?

  Om VIP-toegang tot de Nintendo stand te winnen hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Waarom verdient jouw groep exclusieve Nintendo-toegang?"

  De prijsvraag sluit 8 oktober om 12:00. De winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

  Splatoon

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.