WIN: Sacred 3 voor PC, PS3 of Xbox 360

Article
donderdag, 31 juli 2014 om 9:15
xgn google image
Heb jij een bloedhekel aan de zon en wil je het liefst de hele dag binnenzitten? Wil jij dat doen met een gloednieuwe game? Lees dan snel verder, want bij ons maak je kans op een exemplaar van Sacred 3!
XGN geeft in samenwerking met uitgever Deep Silver drie exemplaren weg van Sacred 3 voor een platform naar keuze. Dus dat kan voor de PlayStation 3, Xbox 360 of PC.

Sacred 3 is geheel te spelen met vrienden

Sacred 3 is het derde deel van de Sacred franchise. Net als de voorgaande delen is Sacred 3 een klassieke role-playing game, maar voor de verandering is het wel een klassieke RPG waarbij samenwerking centraal staat. Je kan in totaal met drie andere spelers het spel doorlopen, en dit kan zowel online als vanaf de bank. Indien je geen medespelers kan vinden zullen drie karakters door de computer bestuurd worden.
Sacred 3 vertelt het verhaal van een stel krijgers in in het Ashan Empire. Het koninkrijk wordt onderdrukt door Lord Zane, die een stel demonen heeft opgeroepen om poorten naar de onderwereld te openen. Aan jou en je team de taak om hem te stoppen. Ook moet je ervoor zorgen dat Zane niet in het bezit komt van de Heart of Arcania, een erg machtig wapen.

Hoe win je Sacred 3?

Een exemplaar van Sacred 3 is te winnen via Twitter. Het enige wat je hoeft te doen is deze tweet aanvullen en hem te plaatsen:
Ik wil graag Sacred 3 co-op spelen @XGNnl @DeepSilverBLX, omdat... #winsacred3
Dus, zo krijg je bijvoorbeeld: "Ik wil graag Sacred 3 co-op spelen @XGNnl @DeepSilverBLX, omdat ik de zon haat en alleen maar co-op wil spelen #winsacred3". Laat ook even in de comments weten welke tweet je geplaatst hebt, zo kunnen wij je makkelijker bereiken!
De prijsvraag sluit vrijdag 1 augustus om 12:00, want op deze zelfde dat is ook de release van Sacred 3. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.