WIN - Far Cry Primal Prijsvraag - kaartjes voor Community Event

Article
dinsdag, 09 februari 2016 om 12:07
xgn google image
Speciaal voor de nabije launch van Far Cry Primal organiseert Ubisoft een Community Event in Tilburg op vrijdag 19 februari. Jij kan hierbij aanwezig zijn! Wij mogen twee keer twee kaarten weggeven voor dit evenement in deze Far Cry Primal prijsvraag! Lees hier hoe je mee kan doen!
In Far Cry Primal reis je af naar duizenden jaren voor Christus. Het is een tijd waarin de mens niet aan de top van de voedselketen staat. Mensen moeten constant op hun hoede zijn voor wilde beesten en overleven in hutten gebouwd van stokken en dierenhuiden. Als Takkar de beast master moet jij jouw Wenja stam redden en herstellen.

Far Cry Primal prijsvraag - hoe doe je mee?

Het Community Event wordt op 19 februari in het Natuurmuseum Brabant in Tilburg gehouden. Er is een sessie van 15.45 tot 17.00 uur waarin je een kans hebt de game enkele dagen voor release te spelen. Wij geven twee keer twee tickets weg voor het event. Je mag dus iemand naar keuze meenemen naar het event als je wint!
Om kans te maken op deze tickets, moet je je eigen oerkreet naar ons opsturen. Je mag je oerkreet opschrijven, opnemen als audiofragment of er een filmpje van maken. Hoe origineler je oerkreet is, hoe meer kans je maakt. Laat dus de oermens in je los en stuur jouw oerkreet op naar XGN!
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze Far Cry Primal prijsvraag bericht.

Populair Nieuws