Win! - DOOM Prijsvraag!

Article
donderdag, 12 mei 2016 om 9:00
xgn google image
Nog een paar dagen en dan komt de nieuwste editie van DOOM uit. Vanaf aankomende vrijdag kan iedereen zichzelf weer onderdompelen in de wereld van wapens, demonen en verdoemenis. Wij mogen 5 DOOM PC keys weggeven. Wil jij weten hoe je deze kan winnen? Lees dan snel onze DOOM prijsvraag!
De DOOM franchise laat al jarenlang rillingen over onze ruggen lopen wanneer we de duistere en brandende hel betreden die DOOM heet. Het nieuwste deel van DOOM brengt de speler weer terug naar Mars. Niet het lege, verlaten landschap zoals we dat kennen van NASA maar net zo dodelijk.
Na de open beta van vorige maand is het eindelijk zover. DOOM verschijnt deze vrijdag en speciaal voor de release hebben wij de DOOM prijsvraag leven in geblazen. Heb jij DOOM nog niet als pre order besteld of zit je te wachten tot je loon binnenkomt zodat je hem kan bestellen, dan heb je nu de kans om de game volledig gratis in handen te krijgen.Hoe? Dat lees je hier.

DOOM Prijsvraag

In samenwerking met Kinguin.net mogen wij vijf steam keys weggeven voor DOOM. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vijf keys is het lezen van onze DOOM Singleplayer special en antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Waar is het landschap van Mars Vista op geïnspireerd?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam en je voor- en achternaam. Je hebt een week om te reageren, dus tot 19 mei. Daarna krijgen de winnaars van deze DOOM prijsvraag bericht!
Kinguin.net is een van de populairste digitale shops voor het aanschaffen van digitale items als AAA titels, indie games, Skins voor Counter Strike Global Offensive en nog veel meer. Kinguin.net heeft shops in 22 landen en een 24/7 klantenservice in achttien verschillende talen doormiddel van livechat. Daarmee heeft de digitale winkel het vertrouwen van 3 miljoen klanten voor zichzelf gewonnen.