WIN - 4x2 Fifty Shades of Grey tickets en goodies in prijsvraag

Article
maandag, 02 februari 2015 om 15:40
xgn google image
We kunnen natuurlijk allemaal niet wáchten totdat Fifty Shades of Grey in de bioscopen draait, na zo genoten te hebben van het boek. In samenwerking met Universal Pictures geven we een aantal goodies weg, die je zelf mag houden of aan je vriendin mag geven!
Voor degenen die geen idee hebben waar Fifty Shades of Grey over gaat, bekijk dan even de trailer. Anastasia Steele, een jonge literatuur studente, ziet haar leven veranderen wanneer ze de onweerstaanbare miljonair Christian Grey ontmoet, wiens dominante trekjes tot een aparte relatie leiden...
Het boek was een enorm succes en bracht vele vrouwen het hoofd op hol, waarna een verfilming niet uit kon blijven. Deze is vanaf 12 februari in de bioscoop.

De Fifty Shades of Grey prijzen

Sowieso geven we twee kaartjes voor de film weg, zodat je alvast een verrassing hebt voor Valentijnsdag, score!
Fifty Shades of Grey <a href=prijsvraag" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201502/t/fifty-shades-of-grey-prijsvraag.jpg" />
Daarnaast hebben we ook 4 x een shopper tas, en 4 x een t-shirt waarop "Curious?" staat. Fans weten wel waar dat op slaat.
Fifty Shades of Grey prijsvraag
Fifty Shades of Grey prijsvraag

Hoe win je?

Machtig mooi allemaal, maar hoe word je één van de vier gelukkige winnaars? Stuur een mailtje met je username, échte naam en adres naar [email protected], met daarin antwoord op de volgende vraag:
Wie/wat is jouw favoriete grijze persoon/voorwerp? Die van ons is Jean Grey uit X-Men!
Volgende week maken de winnaars bekend! Succes!