WIN: 3x set bioscoopkaartjes voor 2Guns + vette cap

Article
donderdag, 19 september 2013 om 16:30
xgn google image
Over een paar dagen komt de nieuwe actiefilm 2Guns uit. Speciaal voor deze film gaan wij drie sets met bioscoopkaartjes weggeven. Daarnaast geven wij bij elke set een vette cap mee.
In 2Guns is Bobby Trench een een narcotica-agent bij de DEA en Marcus Stigman werkt voor de inlichtingendienst van de marine. Ze weten echter niet van elkaar dat de ander ook undercover is. Hun poging om bij een Mexicaanse drugscartel te infiltreren en miljoenen dollars in beslag te nemen, loopt compleet uit de hand. Hun superieuren ontkennen bij de zaak betrokken te zijn en ze worden allebei ontslagen.
Nu ze worden gezocht door de overheid en de drugsbazen, zijn ze gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen en hun naam te zuiveren. De achtervolgers zijn er alleen niet op voorbereid dat de twee tijdens hun periode als undercover agent in het criminele circuit ook de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd.
Natuurlijk wil jij deze spetterende actiefilm ontzettend graag zien, en daarom geven wij in samenwerking met Universal 3x twee bioscoopkaartjes weg plus een cap! Om deze prijzen te kunnen bemachtigen, moet je het goede antwoord geven op de onderstaande vraag. Van alle juiste antwoorden kiezen wij drie gelukkige winnaars uit!
Meedoen aan deze prijsvraag kan tot 4 uur 's middags op 23 september. De winnaars van de bioscoopkaartjes en caps zullen na het verstrijken van de deadline zo spoedig mogelijk worden bekendgemaakt. Wil je wat meer informatie over de film? Bekijk dan hier de officiële website.