WIN - 3x DVD A Most Wanted Man prijsvraag

Article
woensdag, 28 januari 2015 om 16:40
xgn google image
Wil jij Philip Seymour Hoffman nog een keer zien in één van zijn laatste rollen, maar heb je hem gemist toen A Most Wanted Man in de bioscoop draaide? Dan zit je hier bij XGN goed, want we geven namelijk een aantal A Most Wanted Man DVD's weg!
In samenwerking met Entertainment One Benelux hebben we weer een gave prijsvraag voor je in de aanbieding. We geven 3x de DVD van A Most Wanted Man weg zodat je lekker thuis onderuitgezakt op de bank kan genieten van deze film.

A Most Wanted Man

A Most Wanted Man is één van de laatste films van de overleden acteur Philip Seymour Hoffman. Het verhaal is gebaseerd op het boek van John le Carré, waar een half Tsjetsjeens-half Russische op de vlucht is en terecht komt in de Islamitische gemeenschap van de stad. Hij wordt constant in de gaten gehouden door spionnen en het is een race tegen de klok om erachter te komen wie hij is: een slachtoffer of een extremist.
Nog niet overtuigd? Lees onze eigen A Most Wanted Man recensie!
A Most Wanted Man Prijsvraag

Wat moet je doen?

Je krijgt natuurlijk niet zomaar een DVD, je moet hier wel iets voor doen. Daarom moet je de volgende vraag beantwoorden:
Wat zou jij doen als je de meest gezochte man op aarde was?
Stuur dit samen met je XGN gebruikersnaam, echte naam én adres naar [email protected]. Wie weet ben je binnenkort de gelukkige eigenaar van één van deze DVD's.
Doe ook mee aan onze Spongebob 3D prijsvraag als je toch bezig bent. Je hoeft alleen maar een selfie met een spons te maken!