De 8 leukste Whatsapp storing reacties op Twitter

  Whatsapp was urenlang down door een wereldwijde storing. Gebruikers raakten meteen in paniek omdat ze elkaar een poosje niet konden bereiken. Twitter overspoelde daarna met leuke Whatsapp storing reacties.

  Woensdagavond rond een uur of 10 ging de chatdienst Whatsapp offline. Tienduizenden mensen gaven de storing door en uitten hun ongenoegen over het down gaan op social media. Het was niet alleen Nederland die last had van de storing, wereldwijd was er een probleem met de app. Inmiddels is de storing verholpen en kunnen er weer berichten verstuurd worden.

  De storing leverde veel leuke reacties op. We hebben de leukste verzameld en hier voor je op een rijtje gezet.

  8. De initiële shock

  Iedereen weet dat baby's heel eerlijk zijn. De reactie van een baby is dan ook een goede indicatie van hoe mensen zich voelden toen ze erachter kwamen dat Whatsapp offline was. Vol shock en verbazing kijken ze in het rond en weten ze niet wat ze nou verder met hun leven moeten doen.

  7. Lachen door het falen

  Wat is er nu leuker dan leedvermaak? Als je vrienden op hun gezicht gaan is lachen een logische reactie, zolang je daarna ook maar even bezorgd bent over hun gezondheid. Bij Whatsapp is dat niet anders. Andere apps kunnen er wel om lachen dat er een storing is bij Whatsapp, zoals getoond door @stranjekid

  6. Grote paniek in Nederland

  Natuurlijk is het overdreven en moet je alles met een korreltje zout nemen, maar het is grappig om te zien hoe social media overspoeld worden met berichten dat Whatsapp niet meer bruikbaar is. De mensheid is blijkbaar erg afhankelijk van de app en een paar uur zonder is reden tot paniek zoals @marjolijn1994 ook laat blijken.

  5. Het einde van de wereld

  Niet met je vrienden kunnen chatten voelt voor veel mensen als het einde van de wereld. Er zijn genoeg manieren om elkaar te kunnen bereiken, maar als Whatsapp eruit vliegt dan hoor je daar overal geschokte reactie van. Het voelt dan gewoon alsof alles voorbij is. In de volgende tweet is het Homer Simpson die het einde inluidt.

  4. Niet iedereen heeft er last van

  We schrijven nou al een aantal pagina's over paniek en verbazing, maar voor sommige mensen is Whatsapp helemaal niet zo belangrijk. Vooral als je toch niet van plan was om te chatten met je vrienden zou je de storing zonder iets door te hebben voorbij zien gaan. Voor @kimlensen_ is dat ook het geval.

  3. Wat te doen met een vrije avond?

  Als Whatsapp er dan toch uit ligt, wat ga je dan doen met je vrije uren? Genoeg Twitteraars wisten wel wat het resultaat zou zijn van de wereldwijde Whatsapp storing. Over negen maanden zal het geheid druk zijn bij de verloskundige, dus reserveer maar vast een plekje als jij de avond met je partner hebt doorgebracht.

  2. Een onvergetelijke avond

  Een avond zonder Whatsapp doorbrengen is het gesprek van de dag geworden. Iedereen weet dat het gebeurd is en iedereen heeft er wel iets over te zeggen. Het was werkelijkwaar een memorabele gebeurtenis waar we het nog jaren over gaan hebben. Voel jij het sarcasme in de lucht hangen?

  1. Goddank hebben we het overleefd!

  De storing is inmiddels voorbij en de meeste mensen die gisteravond probeerde te appen zijn nog steeds in leven. Daar mogen we best wel trots op zijn! Ben jij ook heelhuids door de avond heen gekomen zonder Whatsapp te gebruiken? Laat ons in de reacties weten wat jij gisteravond hebt gedaan om de tijd te doden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.