Wekelijkse Xbox Live Update - Nexuiz en FIFA Street

Article
donderdag, 01 maart 2012 om 10:30
xgn google image
Het is nog altijd feest op Xbox Live en ook deze week is er weer een toffe Xbox Live Arcadetitel verschenen, aangevuld met enkele demo’s.
Waar we vorige weken Warp en Alan Wake’s American Nightmare mochten verwelkomen, is het deze week de beurt aan Nexuiz. De voorgaande games hebben nog niet teleurgesteld, dus het valt te hopen dat het ook deze week weer raak is. Je leest dit binnenkort in onze recensie. Verder zijn er enkele demo’s uitgekomen om ook de armere gamers onder ons te kunnen vermaken. Zij kunnen aan de slag met de demo van de nieuwe Naruto Shippuden en FIFA Street. Genoeg te doen dus!
Arcade: Nexuiz (800 MP)
In Nexuiz stappen we een wereld binnen die zich lange tijd midden in een hevige strijd bevond. Op het moment is er echter een wapenstilstand tussen beide partijen ontstaan, maar dat weerhoudt ze er niet van om het alsnog tegen elkaar op te nemen. Dat gebeurt niet meer op het slachtveld, maar in arena’s. Want daar mag het wel. Deze arena’s worden Nexuiz genoemd, dus je snapt dat de game draait om het doorlopen van deze Nexuiz. Dat doe je door met je geweer flink huis te houden in deze futuristische shooter.
Demo: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations
Met elk nieuw deel in deze serie lijkt de titel langer te worden het is dan ook wachten tot het spel op twee doosjes verschijnt. Ben je niet afgeschrikt door de lange naam? Dan kun je nu de demo downloaden, waarin je een aantal gevechten van de verhaalmodus mee zult maken. Daarnaast is er een exclusieve manga aanwezig, die je informeert over de achtergrond van een aantal personages. Zowel voor de fan als de nieuwkomer is er dus reden genoeg om dit gratis stukje Naruto in huis te halen.
Demo: FIFA Street
Ben je niet zo van het voetballen op de grote velden, met duizenden toeschouwers? Dan is FIFA Street misschien wat voor jou, want daar staat straatvoetbal geheel centraal. In tegenstelling tot de vorige delen probeert de game de werkelijkheid zo dicht mogelijk te benaderen, zonder daarbij de unieke beleving teniet te doen. Of dit is gelukt, kun je zelf achterhalen door de demo te spelen. Verwacht van ons zeer binnenkort ook een impressie van de game.