Wekelijkse Xbox Live Update - Magie en Lego

  ‘Het is eindelijk zover: Xbox Live barst eindelijk weer eens los met een ontelbaar aantal downloadbare lekkernijen!’ Wij wacht nog altijd met smart op de dag dat we deze zin zonder sarcasme kunnen uiten, want wederom valt er weinig te beleven.

  Inmiddels begint het erop te lijken dat Microsoft in een vast patroon is aanbeland, waarbij het ons wekelijks één game en één demo voorschotelt. Erg jammer natuurlijk, want zo blijft deze rubriek ook angstvallig leeg. En dat terwijl de service zoveel potentie heeft! We moeten dus nog even blijven hopen op een traditioneel goedgevulde rubriek. Misschien volgende week? Daar kunnen we enkel van dromen. Voor nu doen we het met Magic 2013 en de demo van Lego Batman 2.

  Arcade: Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 (800 MP)
  Al decennia lang genieten gamers samen met andere enthousiastelingen van de kaartgame Magic the Gathering. Mocht je liever veilig op de bank het kaartspelletje spelen, dan kun je gewoon Duels of the Planeswalkers 2013 kopen. Dat biedt namelijk exact hetzelfde, maar dan zonder fysieke kaarten. Bovendien kun je gewoon tegen de computer spelen, als menselijk contact je niet aanstaat. Voor degenen die niet zo schuw zijn is er de multiplayermodus Planechase, waarin je het tegen drie andere spelers opneemt. Ongetwijfeld een must-download voor de Magic-fan.

  Demo: LEGO Batman 2: DC Super Heroes
  Gotham City is geen fijne plaats om in te wonen. Dat blijkt we uit het feit dat Batman keer op keer opgetrommeld moet worden om de stad te redden in talloze comics, films en games. En deze keer is het zelfs zo erg dat de donkere ridder het niet meer in zijn eentje aankan. De Legoheld roept daarom de hulp in van vele andere DC-iconen zoals Superman en Green Lantern. Helaas trekt dat ook de aandacht van extra schurken, waaronder Lex Luthor. Dat belooft een gevecht van een jewelste te worden en voor een voorproefje is nu de demo te downloaden.

  Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013

  Verkijgbaar vanaf 20 june 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.