Wekelijkse Xbox Live Update - Kikkers en dimensies

Article
donderdag, 12 juli 2012 om 20:20
xgn google image
Net als vorige week hebben we ook ditmaal drie nieuwe arcadetitels voor jullie in de aanbieding. Demo’s lijkt Microsoft te zijn vergeten, maar in ieder geval kunnen we aan de slag met een aantal nieuwe en oude spellen.
Nieuw én oud inderdaad. We mogen namelijk aan de slag met een nieuwe versie van het aloude Frogger en verder komt het bekende Zuma aan bod. Om toch voor het echte verse bloed te zorgen is ook het bijzondere spel Quantum Conundrum verschenen, van de bedenker van Portal. Met een dergelijke reeks games kunnen we zonder twijfel spreken van een sterke Xbox Live Update, scroll dus vooral door om te ontdekken wat de verschillende games te bieden hebben.
Arcade: Quantum Conundrum (1200 MP)
Stel je voor: je oom is een verstrooide professor en je vindt jezelf in zijn lege laboratorium. In plaats van de gebruikelijke warme begroeting is het ditmaal een luide knal die je welkom heet. Al gauw kom je erachter dat een van je ooms bijzondere experimenten compleet fout is gegaan en jij de enige bent die hem kan redden. Dat doe je met het ‘InterDimensionale Schuifding’, dat je in staat stelt tussen verschillende dimensies te wisselen om zo puzzels op te lossen. Klinkt ingewikkeld? Bekijk dan even de onderstaande trailer!
Arcade: Frogger: Hyper Arcade Edition (800 MP)
Frogger, wie kent het niet? De aloude arcadegame had en heeft een heerlijk simpel concept: bereik de overkant van de straat. Dat is ingewikkelder dan het klinkt, want het continu aanhoudende verkeer heeft niet de intentie voor jou te stoppen. Deze ‘Hyper Arcade Edition’ van de klassieker is voor jouw speelplezier voorzien van allerlei skins, waardoor je het spel bijvoorbeeld in Castlevania- of Contra-stijl kunt spelen.
Arcade: Zuma’s Revenge (800 MP)
Zoals velen van jullie weten, is het in Zuma de bedoeling om ballen te vernietigen door er ballen van dezelfde kleur tegenaan te schieten. Zo ook in Zuma’s Revenge. In deze arcadetitel mag je echter 69 nieuwe levels verwachten, nieuwe mogelijkheden om nog effectiever te werk te gaan en de Iron Frog-modus. Daarin heb je slechts één leven, waarmee je tien levels moet doorlopen. Nog niet genoeg? Dan is er nog de Bush Rush, waarin je eindbaas na eindbaas moet verslaan en wekelijkse uitdagingen om iedere week voor terug te komen.'

Populair Nieuws

Laatste Reacties