Wekelijkse Xbox Live Update - Joe Danger & Sonic CD

  Menig Xbox-gamer zal het hebben gemerkt: het Xbox Live Dashboard is vernieuwd! Om dat te vieren, is er een hele hoop aan nieuwe content verschenen.

  Verwacht in deze update twee demo’s en daarnaast twee nieuwe arcadetitels, waarin we de snelheid tegemoet gaan. Verder zijn er add-ons voor twee populaire shooters verschenen, waar natuurlijk ook de nodige aandacht aan geschonken moet worden. Ga er dus maar goed voor zitten, zet een helm op en druk je Xbox aan. Tijd om te kijken wat er nieuw is!

  Arcade: Joe Danger Special Edition (1200 MP)
  Al meer dan een jaar geleden verscheen Joe Danger maar nu is er ook de speciale editie voor gamers die het origineel nog niet hebben aangeschaft. We gaan dus wederom aan de slag stuntman Joe Danger die door verschillende parcours scheurt en daarbij zou veel mogelijk combo’s en stunts uitvoert. Als je hele stadia met publiek wilt vullen, moet je immers alles uit de kast halen. Je kunt in totaal zo’n 100 levels aandoen en daarnaast je eigen parcours in elkaar draaien om met je vrienden door je eigen banen te scheuren. Maak het wel gevaarlijk, want voor minder doet Joe Danger het niet. Verwacht binnenkort ook de recensie.

  Arcade: Sonic CD (400 MP)
  Een tijdje geleden al kwam SEGA al met Sonic Generations, maar blijkbaar is de ontwikkelaar nog niet klaar met de nostalgische tour. Daarom mogen we in deze reproductie van de klassieker Sonic CD wederom de bekende level doorlopen om Dr. Eggman te verslaan. Leuk is dat deze versie zowel de Japanse als Amerikaanse soundtrack bevat, waardoor je de game kunt spelen zoals je wilt. Dit spel biedt Sonic uit zijn hoogtijdagen, dus what’s not to love?

  Demo: Just Dance 3
  Over Just Dance 3 op de Wii waren wij prima te spreken. Wil je echter weten of het spel net zo goed is wanneer je het met Kinect speelt, dan kun je nu een demo downloaden om zelf voor je tv te swingen. Microsoft (en Ubisoft) noemt dit de ultieme interactieve danservaring doordat de Kinect alle lichaamsbewegingen kan registreren. Zijn jullie het daar mee eens? Download de demo en laat het ons weten!

  Demo: The King of Fighters XIII
  De vechtgame King of Fighters XIII ligt inmiddels een kleine maand in de winkels, maar ontwikkelaar SNK Playmore vindt het toch nodig om een demo van het spel te bieden. Het gaat hier om een opgepompte versie van de originele arcadegame, voorzien van een heus verhaal, een visual novel en Xbox Live ondersteuning. Verder moet een tutorial ervoor zorgen dat de game voor letterlijk iedereen toegankelijk is. Bovendien belooft de ontwikkelaar het spel in de toekomst te ondersteunen met extra content. Nog niet overtuigd? Haal dan de demo binnen en ga het gevecht aan.

  Add-on Gears of War 3: RAAM’s Shadow: Pack 2 (1200 MP)
  Gears of War is nu een paar maanden uit en inmiddels is het alweer tijd voor het tweede downloadbare pakket. Ditmaal gaat het om DLC voor de singleplayer, die zo’n drie uur aan nieuwe gameplay moet bieden en je missies laat spelen vanuit verschillende perspectieven. Het is ditmaal niet Marcus Phoenix die de hoofdrol speelt, maar we gaan aan de slag met enkele veteranen van de COG en generaal RAAM van de Locust. Wij zijn op het moment druk met het pakket bezig en jullie kun dus binnenkort de recensie verwachten. Heb je echter een Season Pass, dan is er natuurlijk geen reden om het pakket niet te downloaden; het is immers gratis.

  Add-on Battlefield 3: Back to Karkand (1200 MP)
  Battlefield 3 is nu een paar weken uit en inmiddels is het alweer tijd voor het eerste downloadbare pakket. Deze multiplayer uitbreiding bevat vier geliefde Battlefield-mappen, die opnieuw zijn vormgegeven door Battlefield 3’s engine. Leuk is dat het niet om exact dezelfde mappen gaat, omdat de vele jaren die tussen de games zijn verstreken het landschap hebben veranderd. En natuurlijk kun je ze deze keer helemaal naar de tering knallen. Het gaat om de volgende mappen: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula en Wake Island. Naast de mappen mag je nieuwe wapens, voertuigen en missies verwachten.

  Joe Danger Special Edition

  Verkijgbaar vanaf 14 december 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.