Wekelijkse Xbox Live Update - Gewelddadige auto's en weerseffecten

Article
donderdag, 29 maart 2012 om 11:00
xgn google image
Na de mooi gevulde Xbox Live Update van vorige week was het te verwachten; deze week biedt Microsoft weinig nieuws. Wat er wel is uitgekomen? Dat lees je natuurlijk hier!
Deze week lijkt Microsoft de concurrentie aan te gaan met de recente verschenen PlayStation 3-exclusive Twisted Metal. Op Xbox Live is namelijk een nieuwe arcadegame verschenen waarin het vernietigen van vijandige auto’s tevens centraal staat. Lijkt dat je niets, dan is er ook nog een nieuwe Map Pack voor Gears of War 3 verschenen. Er valt dus ook genoeg te schieten. Het is natuurlijk wel erg jammer dat er verder niet meer te beleven valt op het netwerk. Volgende keer beter dan maar.
Arcade: Wrecked Revenge Revisited (1200 MP)
Wrecked Revenge Revisited is de spirituele opvolger van de raceserie MASHED, tevens van de hand van ontwikkelaar Supersonic Software. In beide gevallen draait het er voornamelijk om andere spelers met de grond gelijk te maken. Met auto en al. Natuurlijk kun je dit bereiken door een aantal maal tegen de achterkant van de tegenstander op te rijden, maar veel effectiever is natuurlijk het gebruik van een grote raket! Gelukkig kan dat ook, waardoor Wrecked een alternatief is voor eenieder die graag Twisted Metal wil spelen, maar geen PlayStation heeft.
Add-on: Gears of War 3 – Forces of Nature Map Pack (800 MP)
Elke fervente shooterfan weet dat het essentieel is om regelmatig nieuwe mappen aangeboden te krijgen. Nu is ontwikkelaar Epic Games de minste niet en dus mogen we nu aan de slag met vijf nieuwe mappen. In deze editie staan net name weerseffecten centraal en dus mogen we strijden in een overstromende stad, te midden van een orkaan, omgeven door mist en lastiggevallen door regen en emulsie. Oh, en een sneeuwstorm kan natuurlijk ook niet uitblijven. Een ideaal pakket dus om te downloaden wanneer je niet van het mooie weer wilt genieten.

Populair Nieuws