Wekelijkse Xbox Live Update - Egels en falende laptops

Article
vrijdag, 18 mei 2012 om 11:47
xgn google image
Het is weer eens zo’n week; een periode van zeven dagen waarin er op Xbox Live Arcade vrijwel niets gebeurt. Gelukkig is er Sonic om onze tranen af te drogen.
Je vraagt je misschien af: waarom lees ik dit op een vrijdag, terwijl deze update normaliter op de donderdag verschijnt?! Een terechte vraag! Dat komt doordat wij aan het huilen waren, met tranen en tuiten. Want we troffen op het prachtige Xbox Live Arcade nauwelijks materiaal aan om deze rubriek te vullen. Het feit dat de laptop van ondergetekende de laatste tijd angstaanjagend veel kuren vertoont en gister überhaupt geen teken van leven gaf, heeft er wellicht ook iets mee te maken. Maar je mist in ieder geval (bijna ) niets. Gelukkig, maar helaas...
Arcade: Sonic The Hedgehog 4 Episode 2 (1200 MP)
Het heeft even geduurd, maar het tweede deel van het vierde deel van Sonic The Hegdehog is eindelijk ter download verschenen. Het spel draait ditmaal om samenwerken met eeuwige compagnon Tales. Dat moet wel, want Metal Sonic heeft een deal gesloten met de kwaadaardige Dr. Eggman en daardoor is de bedreiging dubbel zo groot. Samen met Tales race je door vier gloednieuwe zones en kun je gezamenlijke aanvallen gebruiken om de vijanden met de grond gelijk te maken. Heb je Episode 1 al aangeschaft? Dan krijg je als bonus ‘Episode Metal’, waarmee je toegang krijgt tot een aantal extra banen en Metal Sonic als speelbaar karakter. Scheur dus snel naar je console en download die hap!