Wekelijkse Xbox Live Update - Een gevarieerde mix

Article
zaterdag, 02 februari 2013 om 12:15
xgn google image
Xbox Live is deze week verrijkt met een aantal interessante stukken content, die wij in dit artikel voor jullie zullen toelichten.
Hoewel het nog redelijk rustig is in gamesland, heeft Xbox Live het klaargespeeld deze week toch de nodige content te leveren. Bovendien is het een gevarieerde mix, met een arcadegame, uitbreiding en een bèta. Voor ieder wat wils, dus. Bovendien zijn de add-on van Call of Duty: Black Ops II en de open bèta van Crysis 3 niet de minste! Wat je deze week precies kunt verwachten van de mooie stukken content, lees je hier.
Arcade: Skulls of the Shogun (1200 MP)
Skulls of the Shogun probeert turn-based gameplay te combineren met typische arcade actie, verpakt in een grappig uiterlijk. De Japanse inspiratie wordt niet onder stoelen of banken gestoken, hetgeen zorgt voor een interessante stijl. Het spel zou een uitstekende lengte van zo’n acht tot tien uur hebben en kent zelfs multiplayer modi. Wat wil je nog meer? Toegegeven: het spel ziet eruit alsof het vooral een niche markt aanspreekt, dus probeer vooral eerst de demo.
Add-on: Call of Duty: Blacks Ops II – Revolution (1200 MP)
De uitbreiding waar talloze spelers ongetwijfeld weken hebben gewacht is eindelijk verschenen! Revolution biedt vier nieuwe multiplayermappen, te weten Downhill, Hydro, Mirage en Grind om je in te vermaken. Daarnaast geeft het je een nieuwe speeltje om je vrienden mee af te maken, namelijk de Peacekeeper hybrid SMG-Assault rifle. Klinkt gevaarlijk! En alsof dat nog niet genoeg is, tref je in deze add-on ook nog een nieuwe Zombiemap aan om samen met je vrienden te doorlopen. Oh, en als je liever zelf een zombie bent, dan kan dat in de nieuwe modus Turned. Wie wil dat nou niet?
Bèta: Crysis 3
Crysis 3 zit er aan te komen, maar spelers die niet kunnen wachten kunnen zich wagen aan de multiplayerbèta van Crysis 3. De vroege versie laat je los in twee mappen en twee spelmodi, waaronder de nieuwe Huntermodus. Op die manier kun je alvast een voorsprong kweken op spelers die onbekend zullen zijn met de nieuwe spelvorm. Wijzelf zijn ook enthousiast in de bèta gedoken en onze bevindingen vind je hieronder in een epische Nieuw Binnen.

Populair Nieuws