Wekelijkse Xbox Live Update - Deadlight & Transformers

Article
donderdag, 02 augustus 2012 om 14:45
xgn google image
Na een matige Xbox Live Arcade-week achter de rug te hebben, is het tijd om te kijken of Microsoft ditmaal meer weet te bieden. Staat er een hele sloot games en demo’s op ons te wachten?
Nee, helaas niet. Microsoft lijkt het patroon van één demo en één arcadegame per week nog even vast te houden en biedt ons dus weer weinig om mee te werken. Maar we kunnen wel genieten van het beetje dat er is. Het ambitieuze Deadlight is namelijk verschenen, dat zombies vanuit een fris gameplayperspectief wil benaderen. Houd je meer van enorme robots? Dan is Transformers: Fall of Cybertron ongetwijfeld iets voor jou. Lees dus gauw verder!
Arcade: Deadlight (1200 MP)
Deadlight is een artistiek ogende platformer, maar dan met zombies. Je zult dus niet alleen moeten rennen en springen om het einde van het level te behalen, je zult ook hordes aan zombies van je af moeten houden. Dat dit volgens de internationale pers een goede game oplevert, blijkt uit onze nieuwste Recensie Round-Up. Daar ontvangt het spel namelijk hoofdzakelijk positieve cijfers en wordt de game geprezen om zijn stijl spanning. Het definitieve oordeel vind je natuurlijk in onze eigen recensie, die zeer spoedig op de site zal verschijnen. Een voorproefje: “Deadlight brengt je een korte maar ontzettend spannende rit door het postapocalyptische Seattle.“
Demo: Transformers: Fall of Cybertron
Fall of Cybertron volgt de gebeurtenissen van de laatste dagen van de planeet Cybertron. Daar vindt de epische strijd tussen de Autobots en de Decepticons plaats en het is aan jou om dat gevecht middels verscheidene karakters te beslechten. Wij zijn eerder dit jaar al uitvoerig met het spel aan de slag geweest en concludeerden onder andere dat de game veel levendiger is dan zijn voorganger. Zie je ons liever de game spelen, bekijk dan vooral onderstaande Nieuw Binnen. Daarin wagen Rob en Eke zich aan de game, met alle gevolgen van dien.