Wekelijkse Xbox Live Update - Crash Course 2!

  In deze update behandelen we drie nieuw verschenen items voor Xbox Live die een interessant geheel vormen. Er zit zelfs een leuk gratis spel tussen, dus lees vooral verder.

  Ondanks een relatief magere week met maar drie nieuwe stukjes content, zien wij update toch als geslaagd. We hebben namelijk een gratis spel dat voor flink wat vermaak belooft te zorgen en een demo van een Insomniac-game, een ontwikkelaar die de Xbox 360 lange tijd heeft genegeerd. En voor de rapliefhebbers komt Snoop Dogg nog eens met een downloadbare game op de proppen. Al met al een pareltje van een Xbox Live Update, zeggen wij!

  Arcade: Way of the Dogg (800 MP)
  Het was te verwachten: rapper Snoop Dogg die de wijze goeroe speelt in een game waarin zijn eigen muziek centraal staat. Met Way of the Dogg is het dan eindelijk zover. In de game volgen we een jongeman die in de leer gaat bij de immer blowende rapper om zijn unieke op ritme gebaseerde vechtstijl onder de knie te krijgen. Dat uit zich in een vechtspel dat zwaar leunt op de te horen muziek (natuurlijk afkomstig van Snoop Dogg zelf) en het indrukken van de juiste knoppen op het juiste moment.

  Arcade: Crash Course 2 (Gratis)
  In 2010 kwam de verrassend leuke platformer Doritos Crash Course uit voor Xbox Live, waarin timing en precisie centraal stonden. Wij hebben menig uur aan het spelletje besteed, strijdend om de highscore. En nu komt Doritos met een heuse opvolger, die opvallend genoeg wederom gratis is. In Crash Course 2 mogen we aan de slag met vier nieuwe werelden vol nieuwe obstakels die voor flink wat verse frustratie moeten zorgen. Wij hebben de download al aangezet, waar wachten jullie op?!

  Demo: Fuse
  Xbox-gamers hebben al lange tijd niet niet kunnen genieten van de shooters van ontwikkelaar Insomniac, verantwoordelijk voor de PlayStation-exclusieve serie Resistance. Maar niet langer, want het nieuwste product van de ontwikkelaar Fuse zal Microsofts console gewoon aandoen. In deze demo kun je daar alvast mee kennismaken met drie vrienden. Bestrijd samen met hen een buitenaards ras dat niet veel goeds met de aarde van plan is en gebruik daarbij bijzondere wapens, een element waar Insomniac om bekend staat.

  Way of the Dogg

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.