Wekelijkse Xbox Live Update - Bang Bang?

Article
donderdag, 07 juni 2012 om 19:00
xgn google image
Na vorige week geknald te hebben, is het de E3-week even rustig op Xbox Live. Verstandig, want gamers zijn nu meer bezig met het lezen over en kijken naar games, dan het spelen ervan!
Al de hele week is het druk op XGN en daar is de E3 natuurlijk de schuldige van. Ook wij houden het nieuws angstvallig in de gaten en berichten over elke aankondiging, maar daarbij mag het netwerk van Microsoft niet vergeten worden. Niet dat er veel te vergeten is, want met twee items is dit een matige update. De hoop is dan ook dat Microsoft volgende week, bijgekomen van alle gekte, weer lekker knalt met nieuwe content. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de volgende titels.
Arcade: Bang Bang Racing (800 MP)
Alsof er de laatste tijd niet genoeg racegames verschijnen, krijgen we nu Bang Bang Racing waarin we wederom de baan op mogen. Scheur over negen verschillende circuits in twintig verschillende wagens. Pas wel op voor pionnen en explosieve tonnen, want die zijn niet goed voor je tijd. Ook je familie kan van deze titel genieten, want het spel ondersteunt vierspeler split-screen. Naar onze kennis wordt er alleen niet in geschoten, dus het ‘bang bang’ mag je wat ons betreft negeren. Gewoon racing dus.
Arcade: Virtua Fighter 5 Final Showdown (1200 MP)
Final Showdown is een downloadbare versie van het in 2007 uitgebrachte Virtua Fighter 5, uitgebreid met alle verbeteringen en extra’s die SEGA er in de afgelopen jaren aan heeft toegevoegd. Waarom SEGA zich genoodzaakt voelt de game nogmaals uit te brengen is ons onbekend, maar het origineel werd door ons wel beloond met een grandioze 9,3. Mocht je het spel nog niet in huis hebben, is het dus absoluut een aanrader voor iedere vechtliefhebber!