Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 16 maart 2012 om 18:00
xgn google image
Zeg, ik weet niet wat jullie gaan doen. Maar een ding weet ik wel: het is weekend! En dat betekent dat de voetjes op de bank mogen, de controllers uit de kast mogen worden gehaald. Want het is tijd om te gamen!
Er zijn weer flink wat mooie titels uitgekomen de afgelopen tijd. Sommigen zullen zich ongetwijfeld nog vermaken met Mass Effect 3, SSX of PlayStation Vita games. Toch mogen we niet vergeten dat afgelopen week Fifa Street uitkwam. Een game die onze Eke met een 9 in zijn recensie beoordeelde. En ook zijn Eke en Sebastiaan naar een event geweest om eens zelf straatvoetbal te spelen. Hoe dat afliep, kun je terugzien in deze video.
Zelf ga ik dit weekend aan de slag met Yakuza: Dead Souls. Eke ging eerder al met deze titel aan de slag voor een impressie en was daar niet al tevreden over. Maar ach, dat mag de pret niet drukken. Ik houd van de Yakuza games en ik houd van zombies, dus één plus één maakt twee zou je zeggen. Verder zal ik ongetwijfeld nog wat co-op gaan doen, want ik ben nu eenmaal de grootste co-op hoer uit de redactie. Misschien dat ik wel even aan de slag ga met downloadbare content voor Gears of War 3. Mocht je me nou toe willen voegen op de Xbox 360, dan kan dat uiteraard: Marox XGN. Een PlayStation 3 account heb ik ook wel, maar ik leef doorgaans op mijn Xbox 360.
Maar voor je me toevoegt, wil ik eerst antwoord op de prangende vraag van elke vrijdag: Wat speel jij dit weekend?

Populair Nieuws