Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 06 april 2012 om 18:00
xgn google image
In Groningen is het momenteel bloemetjesdag. Bloemetjesdag of niet, het is in ieder geval Goede Vrijdag. Misschien moet je werken, zo niet, is het een mooi moment om het weekend alvast in te luiden en een game te spelen.
Wat ga jij spelen dit weekend? Ga je aan de slag met het afslachten van zombies in Resident Evil: Operation Raccoon City of kies je toch voor het kleurrijke Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations? Ook zijn er deze week een paar nieuwe titels uitgekomen. Op de 3DS is Rhythm Thief & The Emperor's Treasure net verschenen, terwijl PC-eigenaren aan de slag kunnen met Confrontation.
Zelf ga ik dit weekend ongetwijfeld een potje knallen in de multiplayer van Resident Evil: Operation Raccoon City. Want dat vind ik maar al te tof aan die game. En verder moet ik serieus aan de slag met de Devil May Cry HD Collection. De Devil May Cry franchise vind ik een van de tofste series en hoewel ik alle delen op de PlayStation 2 heb, zit ik al maanden te wachten op de HD-remakes.
Laat me weten wat jullie gaan spelen dit weekend. En niet te vergeten: geniet van Pasen! Mocht je me nog toe willen voegen op een console dan kan dat: Marox XGN (Xbox 360) of Whiskey-on-the-Roxx (PS3). Ciaooooooooooooo!

Populair Nieuws