Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 22 juni 2012 om 18:30
xgn google image
Tijdens het schrijven van deze rubriek wisselen zon en stortbui elkaar in snel tempo af en dus is het lastig om te zeggen of het een zonnig weekend wordt, of eerder een regenachtig gameweekend. Maar de echte gamers gaan natuurlijk altijd door; weer, of geen weer.
Ook de afgelopen week verschenen tal van verschillende nieuwe games, zonder dat we écht grote titels hebben mogen verwelkomen op de releasepagina van XGN. Alleen misschien de vette uitbreiding van Civilization V, die van Joeri een 9,0 in de recensie ontving en onder de naam Gods & Kings gaat. Een typisch weekendje dus om de multiplayermodi van wat oudere titels weer eens op te pakken. Of natuurlijk om weer eens verder te gaan met die ene lange singleplayer.
Voor mij betekent dit weekend het begin van de zomervakantie en dat is ronduit een heerlijk gevoel. Ik heb nog niet zo lang geleden de shooter Brink aangeschaft en heb dus alle tijd om die eens rustig te gaan spelen. Mijn vraag aan jullie is zoals iedere vrijdag: wat speel jij dit weekend? Laat het weten in een reactie!