Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 20 juli 2012 om 22:00
xgn google image
Jelle is nog hard aan het werk en daarom ben ik vandaag jullie gastheer. De zomer is nog steeds typisch Nederlands en de regen komt met bakken uit de hemel. Het perfecte moment om je spelcomputer op te starten om die vergeten toppers alsnog te spelen.
Naast het slechte weer brengt de zomer ook een magere releaselijst met zich mee. Zo zullen alleen Kingdom Hearts en Tony Hawk fans deze week hebben uitgekeken naar nieuwe games. Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance en Tony Hawk's Pro Skater HD kwamen namelijk deze week uit. Ruimtefanaten kunnen vanaf deze week ook aan de slag met Moon Rover Landing.
Ikzelf zit middenin een aantal games die ik voor XGN aan het recenseren ben. In Quantum Conundrum leidt je jezelf door allerlei puzzels met behulp van diverse dimensies. De game lijkt nog het meest op Portal en valt zeker niet tegen. Een andere game is Frogger: Hyper Arcade Edition waarin het welbekende Frogger spelletje een vernieuwend sausje heeft gekregen. Over beide games kun je binnenkort meer verwachten in de recensies.
Maar wat mij meer boeit, is wat jullie dit weekend allemaal gaan doen in gameland. Halen jullie een van de nieuwe titels of ga je aan de slag met een ouder topper? Laat je reactie hieronder achter!

Populair Nieuws